Ontdek hoe nieuwe Winkel-functies u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien

Wat u moet weten

We zijn bezig met het herontwerpen van eBay-winkels tot een eersteklas hulpmiddel om merkbekendheid te genereren, kopers te bereiken en de verkoop te stimuleren. Verkopers met een eBay-winkel profiteren nu al van nieuwe functies zoals moderne nieuwsbriefsjablonen, betere zichtbaarheid van de winkel in de hele eBay-ervaring en meer manieren om voorraad te tonen.

Met de nieuwe en uitgebreide winkelfuncties kunt u uw voorraad beheren, uw merk profileren en uw winkel meer zichtbaarheid geven op eBay.

Dit is wat er nieuw is:

  • Beheer en geef de aandacht aan uw inventaris met geautomatiseerde uitgelichte items, zoekfilters voor auto-onderdelen en accessoires, en bijgewerkte navigatie per rubriek.
  • Krijg meer zichtbaarheid op eBay, met een grotere aanwezigheid van uw winkel op aanbiedingspagina's en in eBay-zoekopdrachten, aanbevolen winkels op de eBay-homepage en uw logo en gegevens op de profielpagina's van verkopers van abonnees.

Meer manieren om uw voorraad te beheren en onder de aandacht te brengen

Vestig de aandacht op uw best verkopende aanbiedingen, vermeld uw recente coupons in een gerichte nieuwsbrief en meer: Winkels bieden u nieuwe manieren om uw voorraad onder de aandacht te brengen en meer kopers te bereiken.

Automatiseer de voorraadlijsten van uw winkel

Vorig jaar hebben we aanpasbare inventarislijsten gelanceerd waarmee u collecties van objecten kunt weergeven, zoals "Net binnen", "Feestdagencollectie" en meer. Wereldwijd hebben winkels met voorraadlijsten al 25% meer kopers het object zien vinden dat ze zochten. Nu is het nog eenvoudiger om deze collecties in te stellen en er voordeel uit te halen. 

Tot voor kort moest u elk afzonderlijk artikel dat u in de voorraadlijsten van uw winkel wilde opnemen handmatig selecteren. Nu kunt u uw voorraadlijsten zo instellen dat ze automatisch worden bijgewerkt op basis van uw vermeldingen "Nieuw toegevoegd" of "Binnenkort beschikbaar".

Je kunt nu ook kiezen uit meer stroken met seizoensartikelen, waaronder "Moederdag" en "Vaderdag". Houd in de gaten dat er meer opties komen om uw uitgelichte lijsten te maken en te automatiseren. Meer informatie over winkels met uitgelichte items.

Nieuwe zoekfilters voor auto-onderdelen en accessoires

Kopers die op zoek zijn naar auto-onderdelen en accessoires moeten weten dat ze de juiste keuze hebben. In de zoekfunctie op eBay kunnen kopers hun exacte merk, model en bouwjaar invoeren en alleen onderdelen zien die geschikt zijn voor hun voertuig.

Nu hebben we deze filters toegevoegd aan Zoeken in winkels. Als u auto-onderdelen en -accessoires verkoopt, kunnen uw kopers hun voertuiginformatie direct in uw eBay-winkel in gebruiksvriendelijke filters invoeren en er zeker van zijn dat ze precies krijgen wat ze voor hun voertuig nodig hebben.

Verbeterde navigatie door rubrieken op eBay-winkels

We hebben geluisterd naar uw feedback dat de vervolgkeuzelijst "Winkelen per rubriek" op eBay-winkels voor kopers geen intuïtieve manier was om uw winkelrubrieken te bekijken.

Nu worden uw rubrieken weergegeven in een nieuwe navigatie aan de linkerkant, zodat kopers in één oogopslag uw rubrieken kunnen verkennen.

Versterk uw merk en bouw vertrouwen op bij kopers

Uw winkel krijgt nog meer functies waarmee u naamsbekendheid kunt opbouwen en uzelf kunt profileren als betrouwbare verkoper.

Meer tools om uw merk op te bouwen en te vestigen

Gemiddeld worden winkels met een logo, billboard en beschrijving minstens drie keer zo vaak bekeken als winkels die geen branding hebben geüpload*. We voegen nieuwe hulpmiddelen toe om het gemakkelijker te maken uw huisstijl toe te voegen en het meeste uit uw winkel te halen. 

Met de nieuwe functies voor het bewerken van afbeeldingen heeft u nu de flexibiliteit om uw merkafbeeldingen bij te snijden, te vergroten of te verkleinen en aan te passen voor de perfecte look. We hebben ook samengewerkt met VistaCreate om gebruiksvriendelijke sjablonen te maken, zodat u nog meer manieren hebt om het perfecte logo en de perfecte billboardafbeelding voor uw merk te maken.

U ziet ook een nieuwe voortgangsbalk, die in één oogopslag laat zien hoe ver u bent met het optimaliseren van de branding van uw winkel, en handige tips over wat u nu moet doen. U krijgt deze functie automatisch te zien wanneer u uw winkel bewerkt. Bekijk het en zie wat u kunt doen om uw winkel voor te bereiden op succes. 

Verhoogde zichtbaarheid voor uw bedrijf en winkel

We introduceren verschillende nieuwe manieren voor kopers om uw winkel op eBay te vinden en ernaar te navigeren, zodat u zo goed mogelijk zichtbaar bent.

Kopers kunnen nu uw winkel vinden in de zoekfunctie

Het is nu gemakkelijker dan ooit voor kopers om naar uw winkel te zoeken. Wanneer een koper uw exacte winkelnaam in de eBay-zoekbalk typt, ziet hij of zij een link die hem of haar rechtstreeks naar uw winkel leidt. 

Uw winkel is nu zichtbaarder dan ooit op aanbiedingspagina's, op de startpagina van kopers en op heel eBay:

1

Kopers zien aanbevolen winkels op de homepage op basis van hun koopgeschiedenis en eBay-zoekopdrachten.

2

Uw winkellogo wordt nu op meer plaatsen op de aanbiedingenpagina weergegeven.

3

Op de aanbiedingspagina's worden nu uw winkelnaam en merknaam weergegeven in plaats van uw profiellogo en gebruikersnaam.

4

Aanbiedingspagina's hebben een nieuwe winkelcategoriemodule met maximaal 9 rubrieken en een knop "Alles bekijken", zodat kopers meer kunnen zien.

5

Als kopers op uw aanbiedingspagina op "Bekijk andere objecten" klikken, zien ze de zoekopdrachten en details van uw winkel.

6

Als u een winkel hebt, ziet u dat uw winkelgegevens en huisstijl nu prominenter op uw Verkopersprofielpagina staan.

Wat komt er aan voor eBay-winkels?

Er zijn nog meer spannende updates op komst naarmate eBay-winkels zich ontwikkelen tot een functie-rijke thuisbasis om uw bedrijf op eBay te laten groeien.

We zijn vastbesloten nog meer manieren te vinden om klanten naar uw winkel te leiden, van nieuwe toegangspunten tot meer plaatsingen van uw logo en winkelgegevens op eBay. U zult ook meer manieren hebben om uw marketing uit te breiden, waaronder eenvoudiger delen via sociale media en uitgebreide nieuwsbrieffuncties voor eBay-winkels. 

Blijf de komende maanden op de hoogte van meer informatie.

Wat u moet doen

Om optimaal van deze nieuwe functies te kunnen profiteren, raden wij u aan uw eBay-winkel volledig in te richten en de nieuwe voortgangsbalk te bekijken om te zien wat u kunt doen om uw eBay-winkel te optimaliseren. 

En als u nog geen eBay-winkel hebt, is er geen beter moment om te profiteren van alle manieren waarop een eBay-winkel u kan helpen uw bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Bekijk welk winkelabonnementsplan voor u geschikt is.

*eBay.com internal data, Q1 2022