Standaard internationaal verkopen

Standaard internationaal verkopen

Er zijn meer dan 134 miljoen actieve kopers in 190 markten over de hele wereld. Met standaard internationaal verkopen kunnen de aanbiedingen die u op eBay.be maakt, in het Nederlands op deze internationale sites worden weergegeven. Wijzig gewoon uw verzendoptie in internationale levering. U kunt dan over de hele wereld beginnen te verkopen.

Dit zijn enkele van de functies

  • Er worden internationale verzendopties weergegeven in uw aanbiedingen.

  • U stelt één prijs in die wij in de lokale valuta omrekenen.

  • Aanbiedingen worden weergegeven in de standaardzoekresultaten in die landen. Kopers die op lokale aanbiedingen filteren, zien uw aanbieding mogelijk niet.

  • Uw aanbiedingen worden in het Engels weergegeven (in dezelfde taal als de oorspronkelijke aanbieding).

  • U betaalt de toepasselijke verkoopcommissie van eBay.co.uk voor die aanbieding als het object wordt verkocht.

Voor geoptimaliseerd internationaal aanbieden met gelokaliseerde aanbiedingen en aanbiedingen waarbij u feedbackscore wordt weergegeven, kunt u geavanceerd internationaal verkopen proberen.


Verkopen aan landen zonder eigen eBay-site

Er zijn in Europa en over de hele wereld talloze landen zonder eigen eBay-site. Kopers in deze landen hebben 'alleen kopen' sites, wat betekent dat u aan deze potentiële klanten kunt verkopen door gewoon de opties voor internationale verzending te wijzigen in uw aanbiedingen.

Hoe voegt u internationale verzending toe aan uw aanbiedingen

Als u toegang tot internationale markten wilt, hoeft u slechts verzendopties voor het buitenland te vermelden in uw aanbiedingen.

Raadpleeg onze gids voor internationale verzending voor meer hulp.