AdChoice - eBay-advertentievoorkeuren

Wat is AdChoice?

Om op maat gemaakte advertenties te tonen waarvan wij denken dat u ze interessant zult vinden op en buiten onze aangesloten websites, is het mogelijk dat wij gebruik maken van informatie die u ons ter beschikking stelt wanneer u met onze websites, content of diensten in contact komt. U kunt deze aangepaste advertenties op elk moment uitschakelen. Denk eraan dat als u aangepaste advertenties uitschakelt, u nog steeds advertenties ziet. Deze sluiten echter niet noodzakelijk meer aan op uw interesses op basis van uw eBay-activiteiten.

Fout - Uw aanvraag kon niet worden verwerkt. Probeer het later nog eens.

Mogen we uw eBay-activiteiten gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen?

U hebt AdChoice uitgeschakeld voor deze browser.

U ziet in deze browser geen aangepaste advertenties meer op basis van uw eBay-activiteiten. Het kan enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd. U ziet nog steeds advertenties, maar deze zijn mogelijk minder relevant. Als u andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet u aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten. Meer weten?

Voor een meer consistente AdChoice-ervaring kunt u inloggen op uw account en uw AdChoice-voorkeuren daar instellen. Inloggen

Hoe stellen we u deze advertenties voor?

Over welke gegevens beschikken we?

Wanneer u een website of service van de bedrijvengroep van eBay gebruikt, of op andere wijze interactief omgaat met onze content, hebben we toegang tot bepaalde gegevens, zoals de zoektermen die u invoert en de inhoud van de pagina's die u bekijkt. We hebben mogelijk ook toegang tot of maken inschattingen omtrent demografische gegevens (bv. waar u woont, uw leeftijdscategorie, of geslacht) of financiële voorkeuren (bv. of u doorgaans betaalt met creditcards of via PayPal). Klik hier voor meer informatie over de soorten gegevens die we verzamelen.

Hoe gebruiken we de gegevens?

Aan de hand van deze gegevens kunnen wij zien waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Hierdoor kunnen we uw online ervaring op websites van eBay-ondernemingen en elders op het web optimaliseren en op jou afstemmen.

Met wie werken we samen?

Soms werken we samen met andere bedrijven, zoals websites en advertentienetwerken, om u aangepaste advertenties te tonen. Deze partners hebben mogelijk toegang tot uw informatie zodat ze ons kunnen helpen om u aangepaste advertenties aan te bieden. Adverteerders en andere externe partijen (bijv. reclameplatforms en providers die zij mogelijk gebruiken) kunnen ervan uitgaan dat gebruikers die met een gerichte advertentie interageren, deel uitmaken van de groep waaraan de advertentie is gericht. Bovendien kunnen sommige derde partijen ons gegevens over u verstrekken (bijv. demografische informatie) uit offline en online bronnen die we kunnen gebruiken om u meer relevante advertenties aan te bieden. Lees in onze Privacyverklaring meer over ons beleid voor het delen van informatie met andere bedrijven.

Hoe kunt u uw gegevens beheren

U kunt ons echter vragen om uw eBay-activiteiten niet te gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen, zowel op eBay als elders op het internet. U kunt uw advertentievoorkeuren bekijken en wijzigen door op de link Over of Adchoice te klikken. Deze link staat in of naast de advertentie of in de voettekst van onze websites. Wij ondersteunen tevens de Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising, ontwikkeld door de Digital Advertising Alliance (DAA), en we hebben ons opt-out-platform geïntegreerd met de DAA-keuzetool die hier beschikbaar is. Denk eraan dat als u aangepaste advertenties uitschakelt, u nog steeds advertenties ziet. Deze sluiten echter niet noodzakelijk meer aan op uw interesses op basis van uw eBay-activiteiten.