AdChoice - eBay-advertentievoorkeuren

Wat is AdChoice?

eBay kan informatie over u gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen die u volgens ons kunnen interesseren. U kunt deze aangepaste advertenties op elk moment uitschakelen. Denk eraan dat als u aangepaste advertenties uitschakelt, u nog steeds advertenties ziet. Deze sluiten echter niet noodzakelijk meer aan op uw interesses op basis van uw eBay-activiteiten.

Fout - Uw aanvraag kon niet worden verwerkt. Probeer het later nog eens.

Mogen we uw eBay-activiteiten gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen?

U hebt AdChoice uitgeschakeld voor deze browser.

U ziet in deze browser geen aangepaste advertenties meer op basis van uw eBay-activiteiten. Het kan enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd. U ziet nog steeds advertenties, maar deze zijn mogelijk minder relevant. Als u andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet u aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten. Meer weten?

Voor een meer consistente AdChoice-ervaring kunt u inloggen op uw account en uw AdChoice-voorkeuren daar instellen. Inloggen

Hoe stellen we u deze advertenties voor?

Over welke gegevens beschikken we?

Wanneer u een website of service van de bedrijvengroep van eBay gebruikt, of op andere wijze interactief omgaat met onze content, hebben we toegang tot bepaalde gegevens, zoals de zoektermen die u invoert en de inhoud van de pagina's die u bekijkt. We hebben mogelijk ook toegang tot of maken inschattingen omtrent demografische gegevens (bv. waar u woont, uw leeftijdscategorie, of geslacht) of financiële voorkeuren (bv. of u gewoonlijk betaalt met creditcards of via PayPal).

Hoe gebruiken we de gegevens?

We gebruiken alle stukjes informatie om ons te helpen te bepalen waarin u geïnteresseerd zou kunnen zijn. Deze informatie laat ons toe om uw online ervaring op onze websites en elders op het internet te verbeteren en af te stemmen op onze gebruikers.

Met wie werken we samen?

Soms werken we samen met andere bedrijven, zoals websites en advertentienetwerken, om u aangepaste advertenties te tonen. Deze partners hebben mogelijk toegang tot uw informatie zodat ze ons kunnen helpen om u aangepaste advertenties aan te bieden. Uw persoonlijke gegevens worden niet met onze partners gedeeld voor hun eigen doeleinden en we hebben controlemechanismen ingebouwd om te verhinderen dat ze u kunnen identificeren. Lees in onze Privacyverklaring meer over ons beleid voor het delen van informatie met andere bedrijven.

Hoe kunt u uw gegevens beheren

U kunt ons echter vragen om uw eBay-activiteiten niet te gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen, zowel op eBay als elders op het internet. U kunt uw advertentievoorkeuren bekijken en wijzigen door op de link Over of Adchoice te klikken. Deze link staat in of naast de advertentie of in de voettekst van onze websites. Denk eraan dat als u aangepaste advertenties uitschakelt, u nog steeds advertenties ziet. Deze sluiten echter niet noodzakelijk meer aan op uw interesses op basis van uw eBay-activiteiten.