Authenticiteitscontrole van eBay

Voor particuliere en commerciële verkoop van sneakers, handtassen en luxe horloges naar Duitsland

Meer vertrouwen, meer verkoopkansen

Kopers willen er zeker van zijn dat ze een origineel object kopen dat in de beloofde staat wordt geleverd, vooral als ze een grote investering doen; of het nu gaat om een investering in een felbegeerd luxe horloge, een must-have luxueuze handtas of limited-edition sneakers.

eBay heeft daarom gratis authenticiteitscontrole gelanceerd voor luxe horloges, handtassen en sneakers.

Het programma in een oogopslag

Authenticiteitscontrole van eBay is bedoeld voor alle commerciële en particuliere verkopers in Duitsland, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en België die op eBay.de verkopen:

  • In aanmerking komende rubrieken: horloges, handtassen en sneakers*
  • Objecten in rubrieken die in aanmerking komen: ebay.at, ebay.be, ebay.de, ebay.es, ebay.fr, ebay.it, ebay.nl, ebay.pl
  • Objecten die verkocht zijn aan een koper in Duitsland
  • Transactie is verricht op: eBay.de
  • Item en verkoper zijn gevestigd in: Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Polen, België

Authenticiteitscontrole van eBay is automatisch van toepassing op nieuwe en gebruikte sneakers van geselecteerde merken vanaf € 100, en onder de € 100 voor geselecteerde objecten. Daarnaast controleren specialisten handtassen van geselecteerde merken vanaf € 500 en luxe horloges vanaf € 1.800 als onderdeel van Authenticiteitscontrole van eBay.

Hoe het werkt

1

Alle aanbiedingen die voor het programma in aanmerking komen zijn gemarkeerd met het logo “Met authenticiteitscontrole” en een blauw vinkje (wanneer bekeken op www.ebay.de). Als het object is verkocht, stuurt u het naar het authenticiteitscentrum.

2

Het authenticiteitsteam controleert de echtheid van het object en vergelijkt de werkelijke staat met de informatie in de beschrijving van het object.

3

Nadat het object is goedgekeurd tijdens de authenticiteitscontrole, wordt het veilig en met tracking naar de koper verzonden via een verzendbedrijf. eBay dekt deze verzendkosten, zelfs in het geval van retourzendingen.

Uw voordelen

Authenticiteitscontrole van eBay maakt uw aanbiedingen van luxe horloges, handtassen en waardevolle merksneakers nu nog aantrekkelijker. U kunt zich verheugen op de volgende voordelen:

  • Hogere verkoopkansen door extra vertrouwen in uw aanbiedingen.
  • Zekerheid bij verkoop: retourzendingen worden ook beschermd door de authenticiteitscontrole. Bovendien bent u beschermd tegen fraude en onterechte klachten.
  • Zekerheid voor uw kopers: het object wordt gecontroleerd om te garanderen dat het echt is en dat de werkelijke staat overeenkomt met de beschrijving.
  • Geen extra inspanningen: de authenticiteitscontrole is gratis.