Nieuws voor verkopers

Dit najaar bieden we nieuwe functies en tools om u te helpen uw eBay-bedrijf op te starten en uit te breiden.

Dit Nieuws voor zakelijke verkopers richt zich op nieuwe functies en tools die u helpen uw bedrijf te runnen, uw merk te versterken en een band op te bouwen met kopers. Hierdoor is de kans groter dat u een vaste klantenkring opbouwt.

eBay-winkels staat weer vol met nieuwe functies. Zo kunt u onder andere op maat gemaakte sjablonen gebruiken om nieuwsbrieven te creëren, en past u gemakkelijk uw eigen huisstijl toe om uw zichtbaarheid te vergroten. Bouw uw merk op, vertel uw verhaal en trek terugkerende kopers: maak gebruik van de beschikbare tools en laat uw bedrijf opbloeien.

Nooit is het zo gemakkelijk geweest om contact te leggen met uw kopers. In de komende weken kunt u zowel op desktop als mobiel gebruik maken van onze nieuwe en verbeterde berichtenervaring. Blijf in contact met uw kopers, bouw positieve relaties op en promoot uw merk.

Verkopers die naar en in Frankrijk verkopen, vinden in deze editie ook belangrijke informatie over de wetgeving inzake uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (UPV).  

Als u ook in het Verenigd Koninkrijk verkoopt, bekijkt u dan ook onze richtlijnen nu het VK de EU heeft verlaten. 

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van deze maan. Klik op de onderstaande links om meer te weten te komen over de nieuwe functies, tools, wijzigingen en updates.

Internationale wijzigingen

Verkoopt u ook op andere eBay-sites? Hier vindt u een overzicht van de internationale updates