Aanbiedingen

Aanbiedingen maken op eBay

Door aanbiedingen op eBay te maken, kunt u miljoenen potentiële kopers bereiken. Met behulp van beknopte gidsen, het selecteren van de juiste rubrieken en het gebruik van professionele foto's wordt het nog eenvoudiger om uw objecten gemakkelijk te verkopen.

Maak de perfecte aanbieding

Wilt u weten hoe je doeltreffende titels, informatieve objectbeschrijvingen en goede foto's maakt? Dan helpen we u hier een stapje verder. Bovendien leest u hoe u een concurrerende prijs kiest, uw aanbiedingen optimaliseert voor mobiel en in overeenstemming blijft met het eBay-beleid.

Laat uw aanbiedingen opvallen

Het optimaliseren van uw aanbiedingen helpt om ze te laten opvallen. U kunt de zichtbaarheid van uw aanbiedingen verbeteren door specificaties en product-ID's toe te voegen, maar ook goede beoordelingen wekken vertrouwen bij de klant.

Tips voor professionele verkopers

Professionele verkopers verkopen vaak een object meerdere malen of bieden objecten in verschillende varianten. Met onze handige tools maken we het gemakkelijk om een hogere hoeveelheid objecten te verkopen en de verkoopervaring te stroomlijnen.