Aanbiedingen beheren

Aanbiedingen beheren

eBay biedt een aantal tools en opties waarmee u uw aanbiedingen eenvoudig kunt beheren.

Optiseller

Gebruik de tool Aspect Finder van Optiseller om snel te bepalen voor welke van uw bestaande aanbiedingen specificaties ontbreken. De tool vindt hiaten, zoekt ontbrekende waarden die zich elders in uw aanbiedingsgegevens kunnen bevinden en helpt u uw aanbiedingen bij te werken.

Ga nu naar Aspect Finder van Optiseller

Terapeak

Terapeak is een op gegevens gebaseerde onderzoekstool die u helpt bepalen wat, wanneer en waar u wilt verkopen en tegen welke prijs. U kunt de tool gebruiken om uw prestaties te vergelijken met die van andere verkopers en andere eBay-sites. Terapeak is voor alle abonnees op een eBay-winkel beschikbaar als onderdeel van hun maandabonnement. U vindt Terapeak op het tabblad Onderzoek in de Verkopershub.

Assistent voor onbetaalde objecten

De Assistent voor onbetaalde objecten automatiseert het openen en sluiten van geschillen wegens een onbetaald object, zodat u meer tijd overhoudt voor uw bedrijf. Nadat u de tijd hebt opgegeven, wordt een geschil geopend en krijgt de koper 4 dagen om te betalen. Als de koper binnen deze periode betaalt, wordt het geschil automatisch gesloten.

Lees hier meer over de Assistent voor onbetaalde objecten 

Ga direct naar de Assistent voor onbetaalde objecten

Wijzigingen aanbrengen in live aanbiedingen

Er kunnen vele redenen zijn om wijzigingen aan te brengen in een live aanbieding. Misschien heeft u de voorraad van een object aangevuld en moet u het aantal bijwerken in een aanbieding of u wilt bijvoorbeeld informatie toevoegen aan een objectbeschrijving.

Een aanbieding beëindigen

We bevelen het niet aan, maar we begrijpen dat u soms een aanbieding moet annuleren. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat een object zoekgeraakt, kapot of niet meer beschikbaar is.