Mijn account

Mijn account

Met onze handige accountinstellingen- en functies maakt u een goede start met uw bedrijf zodat u efficiënt kunt verkopen.

Wijzigingen

Voorkeuren beheren

Persoonlijke gegevens:


Heeft u een nieuw e-mailadres of wilt u alleen uw gebruikersnaam veranderen? Werk dan uw basisaccountgegevens bij.


Adressen:


Als u onlangs bent verhuisd of het adres van uw werk is veranderd, mag u niet vergeten uw adressen bij te werken. Door uw adres hier te veranderen, hoeft u het niet meer voor elke aanbieding te wijzigen.

Communicatievoorkeuren:


Als u ons exact laat weten hoe en wanneer u berichten over uw verkoopactiviteiten wilt ontvangen, hoef u zich daar nooit meer mee bezig te houden. Schakel Promoties en enquêtes in als u geïnformeerd wilt worden over de nieuwste promoties waarmee u geld kunt besparen.


Sitevoorkeuren:


Pas eBay.be aan uw voorkeuren aan en kies hoe u betaald wilt worden. Selecteer uw verzendopties, bepaal uw verzendbeleid en stel andere voorkeuren in zodat u dat niet elke keer hoeft te doen wanneer u iets aanbiedt.


Abonnementen


Beheer uw abonnementen op eBay-tools en -services, inclusief


Tevreden klanten

Verkopersinstellingen

Verzendingen en retourzendingen

Na elke verkoop maken we het makkelijk voor u om uw geld te ontvangen, het object naar de koper te verzenden en retourzendingen te verwerken.

Communicatie met kopers beheren

Houd bij wat u naar kopers verzend en hoe ze contact met u kunnen opnemen. Het is belangrijk om goed met de koper te communiceren,

Verkopersbeleidsregels

Bespaar tijd door de gewenste opties voor verzending, betaling en retourzending op te nemen in verkopersbeleidsjablonen, die u vervolgens op uw aanbiedingen kunt toepassen. Uw verkopersbeleidsregels zijn zo gemakkelijk opgesteld.

Verkoperprestaties

In Verkoperprestaties ziet u uw huidige verkoperniveau en wordt aangegeven wat u kunt verbeteren.

Verkoopaccount

Bekijk een overzicht van welke eBay-kosten u momenteel verschuldigd bent en krijg toegang tot eerdere facturen.

Transactieproblemen oplossen

Heeft u problemen met een transactie? Ga naar Transactieproblemen oplossen waar we u kunnen helpen bij het oplossen van uw probleem.