Mijn account

Mijn account

Met onze handige accountinstellingen- en functies maakt u een goede start met uw bedrijf zodat u efficiënt kunt verkopen.

Wijzigingen

Persoonlijke gegevens:


Heeft u een nieuw e-mailadres of wilt u alleen uw gebruikersnaam veranderen? Werk dan uw basisaccountgegevens bij.


Adressen:


Als u onlangs bent verhuisd of het adres van uw werk is veranderd, mag u niet vergeten uw adressen bij te werken. Door uw adres hier te veranderen, hoeft u het niet meer voor elke aanbieding te wijzigen.

Voorkeuren beheren

Communicatievoorkeuren:


Als u ons exact laat weten hoe en wanneer u berichten over uw verkoopactiviteiten wilt ontvangen, hoef u zich daar nooit meer mee bezig te houden. Schakel Promoties en enquêtes in als u geïnformeerd wilt worden over de nieuwste promoties waarmee u geld kunt besparen.


Sitevoorkeuren:


Pas eBay.be aan uw voorkeuren aan en kies hoe u betaald wilt worden. Selecteer uw verzendopties, bepaal uw verzendbeleid en stel andere voorkeuren in zodat u dat niet elke keer hoeft te doen wanneer u iets aanbiedt.


Abonnementen


Beheer uw abonnementen op eBay-tools en -services, inclusief


Tevreden klanten

Verzendingen en retourzendingen

Na elke verkoop maken we het makkelijk voor u om uw geld te ontvangen, het object naar de koper te verzenden en retourzendingen te verwerken.

Communicatie met kopers beheren

Houd bij wat u naar kopers verzend en hoe ze contact met u kunnen opnemen. Het is belangrijk om goed met de koper te communiceren,

Verkopersinstellingen

Verkopersbeleidsregels

Bespaar tijd door de gewenste opties voor verzending, betaling en retourzending op te nemen in verkopersbeleidsjablonen, die u vervolgens op uw aanbiedingen kunt toepassen. Uw verkopersbeleidsregels zijn zo gemakkelijk opgesteld.

Verkoperprestaties

In Verkoperprestaties ziet u uw huidige verkoperniveau en wordt aangegeven wat u kunt verbeteren.

Verkoopaccount

Bekijk een overzicht van welke eBay-kosten u momenteel verschuldigd bent en krijg toegang tot eerdere facturen.

Transactieproblemen oplossen

Heeft u problemen met een transactie? Ga naar Transactieproblemen oplossen waar we u kunnen helpen bij het oplossen van uw probleem.