Alles over eBay-winkels

Wat kan een eBay-winkel voor u betekenen?

Een eBay-winkel is een maandelijks abonnement bij eBay, dat, afhankelijk van uw winkelniveau,  vele voordelen biedt, inclusief een aangepaste etalage. U hoeft geen winkel te hebben om als bedrijf op eBay te kunnen verkopen, maar het wordt wel aanbevolen als u uw bedrijf wilt uitbreiden en van voordelen wilt profiteren. Deze voordelen omvatten verlaagde plaatsingskosten en volledige toegang tot tools om aanbiedingen te beheren en te controleren hoe uw bedrijf het doet.

Hoe weet u of u een eBay-winkel nodig hebt?

Ga na wat in het algemeen uw ervaringen met eBay zijn, wat uw aanbiedingsvolume is en wat u verkoopdoelstellingen zijn. De beste resultaten met eBay-winkels worden behaald door verkopers met een grote voorraad. Het zijn ervaren verkopers die hun omzet willen zien groeien en bereid zijn om van hun verkoopactiviteiten op eBay een parttime- of fulltimeonderneming te maken.

Welk winkelniveau moet u kiezen?

Er zijn drie verschillende winkelniveaus met verschillende voordelen: 

Basic eBay-winkel

Breid uw bedrijf uit en geniet van verlaagde plaatsingskosten en toegang tot extra tools.


eBay Topwinkel

Laat uw bedrijf groeien met meer gratis aanbiedingen, tegoed voor extra aanbiedingsopties, gratis internationale aanbiedingen en meer.


eBay Topwinkel Plus

Breid uw mogelijkheden nog verder uit met onbeperkte gratis aanbiedingen met een vaste prijs, meer gratis internationale aanbiedingen en nog vele andere voordelen.

Als u meer wilt weten over de prijzen van eBay-winkelabonnementen, gaat u naar onze kostenpagina.


Internationaal verkopen met een eBay-winkel

Open een topwinkel of topwinkel plus om geen plaatsingskosten te hebben bij aanbieden in het buitenland, zoals Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, en nog veel meer. Meer informatie vind u op de kostenpagina's van de betreffende landen:


Duitsland

Frankrijk

Italië

Spanje

Verenigd Koninkrijk