Hoger in zoekresultaten

Zorg dat uw aanbiedingen vindbaar zijn via zoekopdrachten

Hoe meer mensen uw aanbiedingen zien, hoe groter de kans dat u iets verkoopt. En een van de beste manieren om de zichtbaarheid van uw aanbiedingen te vergroten, is ze makkelijk vindbaar te maken voor potentiële kopers die op zoek zijn naar iets dat ze willen kopen

Zoeken op eBay

Wanneer een koper iets op eBay zoekt, worden de zoekresultaten in de standaardsorteervolgorde Beste overeenkomst weergegeven. Met Beste overeenkomst zien kopers objecten die voor hen het meest relevant en interessant zijn. Om uw zichtbaarheid in Beste overeenkomst te vergroten, moeten uw aanbiedingen compleet zijn, de belangrijkste trefwoorden bevatten en van alle relevante specificaties zijn voorzien.

Tips voor Beste overeenkomst

Hier zijn enkele tips om de positie van uw aanbieding in zoekresultaten van Beste overeenkomst te verbeteren:

  • Neem de trefwoorden waar kopers waarschijnlijk naar zoeken op in uw titel en uw objectbeschrijving. Bijvoorbeeld: Blauwe Adidas Glide-loopschoenen voor mannen, maat 44.

  • Bied een scherpe prijs aan die gebaseerd is op de prijs van soortgelijke objecten.

  • Maak uw aanbiedingen zo compleet mogelijk, met goede foto's, een gedetailleerde beschrijving en alle relevante specificaties.

  • Maak uw kopers blij met een gratis of scherp geprijsde verzending, een snelle verzending en een ruim retourbeleid.

  • Word een eBay-topverkoper en laat al uw aanbiedingen beter opvallen in zoekresultaten.


    Op internationale sites kunt u uw aanbiedingen met een advertentiecampagne met promotieaanbiedingen weergeven op prominente plaatsen op eBay. U bepaalt wat u wilt uitgeven en u betaalt alleen als een koper op uw advertentie klikt en vervolgens ook iets koopt.