Functies van Verkoopmanager Pro zijn nu gratis beschikbaar

Wat u moet weten

In de komende weken maken we veel van de functies van Verkoopmanager Pro gratis beschikbaar. Voorheen waren deze alleen te gebruiken in abonnementsvorm. Dit betekent dat u dan meer manieren hebt om het beheer van uw bedrijf op eBay te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

  • Alle verkopers kunnen nu automatisch feedback achterlaten voor hun kopers
  • U zult in staat zijn om automatisch uw veilingobjecten opnieuw aan te bieden via Verkopershub
  • Uw verkooprapport bij het tab Prestaties biedt nieuwe functies en meer gedetailleerde informatie. 
  • Voorraadbeheerfuncties blijven exclusief beschikbaar voor verkopers met toegang tot Verkoopmanager Pro

Automatisch feedback achterlaten voor uw kopers

U kunt de manier waarop u feedback achterlaat stroomlijnen voor uw kopers. Met deze functie kunt u tot tien positieve feedback schrijven en opslaan. Vervolgens kunt u deze gebruiken om automatisch feedback te geven aan uw kopers op eBay (zolang de koper heeft betaald en u positieve feedback heeft gegeven). Deze functie is binnenkort beschikbaar voor alle verkopers via Verkoopvoorkeuren

Als u al toegang had tot deze functie via een Verkoopmanager Pro-abonnement, ziet u een bijgewerkt en vereenvoudigd ontwerp. Uw bestaande geautomatiseerde feedbackvoorkeuren blijven ongewijzigd.

Automatisch feedback achterlaten in Verkoopvoorkeuren

Veilingobjecten automatisch opnieuw aanbieden

Om uw manier van aanbieden te stroomlijnen, kunt u uw veilingobjecten automatisch opnieuw aanbieden via de Verkopershub. 

U kunt op elk gewenst moment het automatisch opnieuw aanbieden van objecten aan- of uitzetten. Deze optie is beschikbaar voor alle in aanmerking komende objecten via Actieve aanbiedingen in de Verkopershub:

  • Bied het object doorlopend aan totdat het is verkocht
  • Bied het object doorlopend aan of het nu verkocht wordt of niet

Als u het automatisch opnieuw aanbieden van een object hebt ingesteld via een Verkoopmanager Pro-abonnement, zult u merken dat we de beschikbare opties voor het opnieuw aanbieden vereenvoudigen en bijwerken naar een gebruiksvriendelijker ontwerp. 

Toegang tot meer rapportagefuncties

We brengen de meest gevraagde functies van Verkooprapporten Plus en het Verkooprapport van Verkoopmanager Plus naar de Verkopershub.

Uw Verkooprapport onder het tabblad Prestaties in de Verkopershub zal meer gedetailleerde informatie en rapportage bevatten, waaronder: 

  • Verkoop per eBay-categorie en per formaat (vaste prijs of veiling)
  • Verkoop per verkoperswinkelcategorie
  • Uw totale aantal kopers en uw aantal terugkerende kopers
  • Zoeken op aanbiedingstitel en objectnummer 

Wat verandert er voor verkopers met Verkoopmanager Pro?

We werken aan de geleidelijke afschaffing van Verkoopmanager Pro, maar voor die tijd maken we de meeste functies van Verkoopmanager Pro gratis beschikbaar in de Verkopershub. Verkopers die momenteel toegang hebben tot Verkoopmanager Pro, via een los abonnement of via een Verkoopmanager Pro- of winkelabonnement blijven gratis toegang houden tot de functies van Verkoopmanager Pro voor voorraadbeheer. Na maart 2022 zullen nieuwe winkelabonnementen deze functionaliteit niet meer bevatten. Bekijk meer informatie over eBay-winkelabonnementen.

Volgende stappen

U hoeft geen actie te ondernemen; u krijgt in de komende weken automatisch toegang tot deze functies. Ga naar uw Verkoopvoorkeuren en de tabbladen Aanbiedingen en Prestaties in de Verkopershub om deze functies uit te proberen.