Een uniforme ervaring voor uw aanbiedingen

Bekijk de ontwikkelingen en ervaar zelf onze nieuwe aanbiedingstool

Wat u moet weten

Binnenkort kunnen sommige kopers onze nieuwe, herontworpen uniforme aanbiedingstool uitproberen. Hiermee kunt u meer consistentie brengen in de manier waarop u aanbiedingen maakt op verschillende apparaten.

In de komende weken zullen we deze optie uitbreiden naar alle verkopers. Als u hiervoor in aanmerking komt, ziet u ‘Probeer de nieuwe aanbiedingstool’ bij de plek waar u nieuwe aanbiedingen kunt maken.In de komende maanden zal dit de exclusieve manier worden om aanbiedingen te maken.

Tot ten minste mei 2021 heeft u nog wel de mogelijkheid om terug te schakelen naar de oorspronkelijke manier van aanbieden. Terwijl we eraan werken om de uniforme aanbiedingstool later dit jaar tot de exclusieve manier van aanbieden te maken, blijven we de beschikbare functies voor verkopers uitbreiden.


Wat u moet weten

Wat verandert er voor aanbiedingen?

Deze uniforme ervaring voor aanbiedingen combineert de beste functies in onze huidige aanbiedingsproces om u een strak design en interface te geven die op alle apparaten gelijk is: op zowel mobiel en tablet als desktop. Door deze uniforme ervaring hoeven verkopers niet langer meerdere aanbiedingstools te leren wanneer ze van apparaat veranderen of wanneer hun bedrijf groeit en schaalt.

Deze verbeterde ervaring is gebaseerd op nieuwe technologie die ons in staat stelt om snel functies te leveren waarmee u efficiënter fantastische aanbiedingen kunt maken, waaronder:

  • Verwijderen van achtergrond op desktop. Deze functie, die voorheen alleen op mobiele apparaten beschikbaar was, helpt je om professioneel uitziende foto’s te maken voor je aanbiedingen.
  • Voorkeuren opslaan. We slaan je keuzes voor bepaalde opties in het aanbiedingsproces op, zodat je ze niet elke keer opnieuw hoeft te selecteren.
  • Nieuwe functies om effectieve aanbiedingen te maken. We blijven de ervaring voor het maken van aanbiedingen verbeteren om je te helpen sneller en effectiever te werken, met functies zoals nieuwe sneltoetsen en geoptimaliseerde tools voor fotobeheer.

Deze updates hebben geen invloed op je aanbiedingsvelden, specificaties of integratie met aanbiedingstools van derden.

Op basis van feedback van verkopers blijven we de functies uitbreiden om een uniforme ervaring te bieden voor het maken van aanbiedingen.