2 min artikel

Bezwaar maken tegen een transactieprobleem

Als een transactieprobleem op uw account in aanmerking komt voor verwijdering, wordt dit automatisch binnen 72 uur gedaan. Als het transactieprobleem niet automatisch wordt verwijderd, kunt u - afhankelijk van de omstandigheden - mogelijk bezwaar maken.

Transactieproblemen automatisch verwijderen

U vindt de volledige lijst met omstandigheden die leiden tot automatische verwijdering van een transactieprobleem in onze Verkoperprestaties en ons feedbackbeleid.

In deze gevallen wordt het transactieprobleem binnen 72 uur uit uw account verwijderd, dus u hoeft geen contact met ons op te nemen.

Tip
Het rapport met transactieproblemen - nieuw venster of tabblad bevat details over transactieproblemen die u mogelijk hebt. 

Bezwaar maken tegen een transactieprobleem

Als het ontvangen transactieprobleem niet automatisch kan worden verwijderd, kunt u hier bezwaar tegen maken door contact met ons op te nemen in een van de volgende gevallen:

  • De koper heeft per ongeluk de aanvraag geopend.
  • Trackinggegevens zijn geüpload en tonen aan dat de acceptatiescan binnen uw verwerkingstijd is uitgevoerd.
  • Trackinggegevens zijn geüpload en tonen aan dat het object binnen de vermelde geschatte leveringsdatum op het adres van de koper is geleverd. De totale kosten van de bestelling (het totaal van object(en), verzending en belasting) bedragen € 550 of hoger, handtekening voor ontvangst is vereist.
  • U hebt bewijs dat een geretourneerd object op het verkeerde adres is geleverd.

Als u een transactieprobleem ontvangt vanwege een van de situaties die zijn vermeld in onze verkoperprestaties en ons feedbackbeleid situaties, verwijderen we dit automatisch binnen 72 uur.

Was dit artikel nuttig?

Verwante hulponderwerpen