1 min artikel

Contact opnemen met een verkoper

Hoe u contact opneemt met een verkoper op eBay hangt ervan af of u al een object van hem of haar hebt gekocht.

U vindt antwoorden op de meeste vragen over een object in de aanbieding, maar als u niet kunt vinden wat u zoekt, helpen verkopers u meestal graag als u contact met hen opneemt.

Contact opnemen met een verkoper bij wie u al een object hebt gekocht

U kunt contact opnemen met de verkoper via uw aankoopgeschiedenis - nieuw venster of tabblad door Contact opnemen met verkoper te selecteren naast het object.

Contact opnemen met een verkoper voordat u een object koopt

Niet alle verkopers accepteren vragen voordat u een object koopt. Als de verkoper vragen accepteert, ziet u Contact opnemen met verkoper in het gedeelte Verkopergegevens van de aanbieding.

U kunt als volgt contact opnemen met een verkoper die vragen accepteert:

  1. Ga naar het gedeelte Verkopergegevens boven in de aanbieding en selecteer Contact opnemen met verkoper.
  2. Kies het onderwerp dat het best bij uw vraag past op de pagina Antwoorden vinden.
  3. Als u geen oplossing voor uw vraag kunt vinden, selecteer dan Overige en daarna Contact opnemen met verkoper.
  4. Typ uw vraag voor de verkoper.
  5. Selecteer Stuur een kopie naar mijn e-mailadres als u een kopie van het bericht wilt ontvangen.
  6. Selecteer Bericht verzenden.

Het telefoonnummer van de verkoper vinden

U kunt het telefoonnummer van een verkoper op de volgende plaatsen op eBay vinden als hij of zij ervoor heeft gekozen om het nummer te delen:

  • Wanneer u Contact opnemen met verkoper en daarna Overige selecteert op de pagina Antwoorden vinden, ziet u een optie om het telefoonnummer van de verkoper te bekijken.
  • Als u vanaf de pagina Antwoorden zoeken doorgaat naar het contactformulier, ziet u onderaan de pagina een optie om het telefoonnummer van de verkoper te bekijken.
  • Als u reageert op een e-mail van een verkoper die zijn of haar nummer heeft gedeeld, ziet u onderaan de pagina een optie om het telefoonnummer van de verkoper te bekijken.

Een aankoop buiten eBay om voltooien

We hechten enorm veel belang aan de veiligheid van onze leden. Daarom staan we niet toe dat contactgegevens worden gebruikt om verkopen buiten onze site om te voltooien. Wanneer dit gebeurt, vormt dit een risico op fraude en vallen kopers en verkopers niet onder onze beschermingsprogramma's als er iets fout gaat. Laat het ons weten als een verkoper u vraagt om een transactie buiten eBay om te voltooien.

Lees ons beleid inzake onjuiste of ontbrekende contactgegevens en voorstellen om buiten eBay om te kopen en verkopen voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?

Verwante hulponderwerpen