Doorgaan naar hoofdinhoud
beluxbeneluxwears
0 Volgers
0% Positieve feedback
Over ons

MEHER Group is sinds 2007, internationaal actief in de distributie van non-food en van voedingswaren in België, meer bepaald Q8, Spar en Panos. De groep is ook actief in de Healthcare business (levering van medische instrumenten) zowel in België als internationaal. De overige activiteiten omvatten de verdeling van lederwaren (Lederhösen, sportartikelen, motokledij en veiligheidshandschoenen) in Europa. MEHER Group streeft ernaar op te komen voor de passie, ambitie, creativiteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap, versterkt door een team van 50 collega’s.

Meer weten?
Werk uw verzendlocatie bij

Over ons

MEHER Group is sinds 2007, internationaal actief in de distributie van non-food en van voedingswaren in België, meer bepaald Q8, Spar en Panos. De groep is ook actief in de Healthcare business (levering van medische instrumenten) zowel in België als internationaal. De overige activiteiten omvatten de verdeling van lederwaren (Lederhösen, sportartikelen, motokledij en veiligheidshandschoenen) in Europa.
MEHER Group streeft ernaar op te komen voor de passie, ambitie, creativiteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap, versterkt door een team van 50 collega’s.
Locatie:  BelgiëLid sinds:  17 mei 2018Verkopersprofiel:  info_belux_surgical_4