Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Verkoopkosten en facturen

U betaalt plaatsingskosten om een object aan te bieden op eBay. Als het object verkocht wordt, betaalt u ook een verkoopcommissie. De verkoopkosten bedragen dus het totaal van deze 2 bedragen. Hier leest u hoe de kosten worden berekend.

Een probleem oplossen

 
Controleer of uw creditcardnummer correct werd ingevoerd en of uw naam overeenkomt met de naam op uw creditcardrekening. Als dat niet lukt, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij.
 
Wij kunnen u herinneringen sturen per e-mail om uw kaart bij te werken voordat ze verloopt. Controleer of de e-mail echt van eBay afkomstig is .
 
Herstel uw account door het saldo volledig te betalen. Hier leest u hoe u uw account herstelt.
 
Op uw Rekeningoverzicht vindt u een overzicht van uw kosten met uitleg. Als u een aangerekend bedrag dan nog niet begrijpt, neem dan contact met ons op.
 
Wanneer u een object te koop aanbiedt, hebben wij een geldige creditcard nodig in onze bestanden, ook al had u daarvoor andere betalingsmethoden. Als u opgeeft dat deze creditcard uw voorkeursbetalingsmethode is, zullen wij deze gebruiken voor de betaling van uw verkoopkosten.
 
Uw aanbieding was mogelijk een gratis aanbieding. In dat geval waren er geen plaatsingskosten.
 
Controleer eerst uw Rekeningoverzicht. Als u geen terugbetaling hebt ontvangen voor een gesloten geschil wegens onbetaald object, raadpleeg dan de reden waarom uw geschil wegens onbetaald object werd gesloten in onze lijst met crediteringen van verkoopcommissie. Niet alle redenen resulteren in een terugbetaling.
 
Bij betalingen via creditcard of bankrekening dient u te controleren of de rekening die we in ons bestand hebben voor automatische betalingen dezelfde is als degene die u het laatst gebruikte om de rekening te betalen. Wanneer u uw inschrijvingsgegevens bevestigd hebt, kunt u een terugbetaling aanvragen.
 
Op het moment van de facturering wordt een automatische betaling via de betalingsmethode in ons bestand gepland. De enige manier om de automatische betaling stop te zetten is onmiddellijk een eenmalige betaling van het volledige factuurbedrag te verzenden tenminste 5 dagen voor de betaling, anders gebeurt de automatische betaling zoals gepland.
 
U hebt misschien een eenmalige betaling uitgevoerd rond het tijdstip dat we uw account automatisch factureren. Als u uw creditsaldo wilt innen, vraagt u een terugbetaling aan.
 
Raadpleeg de pagina Kostenoverzicht van PayPal voor meer informatie.

Hulponderwerpen

Over onze kosten

Kosten voor zakelijke verkopers
Hier leest u hoeveel het kost voor particuliere verkopers om objecten aan te bieden en te verkopen.

Kosten voor verkopen van voertuigen
Verkoopt u een voertuig? Hier leest u meer over de kosten voor het aanbieden van voertuigen.

Kosten voor eBay-winkels
Voor een maandelijkse abonnementskost krijgt u een online winkel en komt u in aanmerking voor gratis extra aanbiedingen en lagere plaatsingskosten.

Kosten voor zoekertjes
Hier leest u hoeveel het kost om een zoekertje te plaatsen voor een object, dienst of eigendom.

Uw kosten betalen

Crediteringen en terugbetalingen ontvangen

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons