Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Vooraf ingevulde objectgegevens gebruiken

Maakt het aanbieden van films en boeken eenvoudiger

Als u in bepaalde rubrieken, zoals boeken en films, aanbiedingen maakt, kunt u automatisch standaard productbeschrijvingen en foto's toevoegen aan uw aanbieding. Met vooraf ingevulde objectgegevens kunt u tijd besparen en maakt u uw aanbieding duidelijk en aantrekkelijk voor kopers. Om vooraf ingevulde gegevens over uw object te vinden, klikt u op de link Zoeken naar uw product in het gedeelte Vooraf ingevulde objectgegevens op het formulier Verkoop uw object. Voer vervolgens relevante productinformatie in zoals ISBN, Titel en Regisseur (voor films) of Uitgever (voor boeken).

Geeft automatisch de meeste specificaties

Hoewel vooraf ingevulde objectgegevens automatisch de meeste specificatievelden invult, geeft het niets aan over de staat van het product.

Omdat de staat van het product een van de belangrijkste criteria is voor kopers op eBay, raden wij u aan om de staat van het product aan te geven in de specificaties.

Meer info over vooraf ingevulde objectgegevens

  • Gratis - Er worden geen kosten aangerekend voor het gebruik van vooraf ingevulde objectgegevens.

  • Ondersteund door Tools voor verkopers en door externe providers- De functie Vooraf ingevulde gegevens is beschikbaar in alle tools voor verkopers zoals Verkoopmanager. Bent u een verkoper en gebruikt u een externe provider, vraag dan uw provider of deze functie wordt ondersteund.

  • Flexibele integratie met bestaande aanbiedingstemplates - eBay heeft de functie Vooraf ingevulde objectgegevens ontwikkeld ter aanvulling van bestaande productbeschrijvingstemplates van verkopers. Alle vooraf ingevulde productbeschrijvingen en stockfoto's zijn optioneel. U vindt ze onder het veld Beschrijving op de aanbieding.

  • Stockfoto's als galerijafbeelding- U kunt heel eenvoudig een stockfoto gebruiken als uw galerijafbeelding.

Wat moet ik doen als de vooraf ingevulde gegevens over mijn object onjuist zijn?

Als de gegevens die worden weergegeven voor het product dat u wilt verkopen onjuist zijn, kunt u de functie Vooraf ingevulde objectgegevens beter niet gebruiken voor het aanbieden van dit product.

Soms is het mogelijk dat enkele details van de vooraf ingevulde gegevens in uw aanbieding onjuist zijn (bijvoorbeeld het jaar van uitgave). Wij willen u aanmoedigen om eventuele fouten aan ons te melden, zodat wij die kunnen corrigeren. Om een fout in de vooraf ingevulde gegevens te melden, klikt u op de link Feedback verzenden rechts op de pagina Titel en beschrijving in het formulier Verkoop uw object.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons