Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Beleid voor bevestiging via handtekening

Wanneer bestellingen van objecten met een hoge waarde worden verzonden, vereisen we bevestiging via handtekening. Op die manier worden verkopers op eBay beschermd wanneer een koper meldt dat een object niet is ontvangen, en worden kopers beschermd als een verkoper een geretourneerd object niet ontvangt.

Als u een object internationaal verzendt, kan bevestiging via handtekening vereist zijn als het object is verkocht op een site waar bevestiging via handtekening vereist is voor bestellingen met een hoge waarde.

Veelgestelde vragen

Als de totale kosten van een bestelling (inclusief verzendkosten en eventuele belasting) € 550 of meer bedragen, moet u bevestiging via handtekening aanschaffen om beschermd te zijn als een koper een niet-ontvangen object meldt. Als u internationaal verzendt, raadpleeg dan de tabel met drempels voor bevestiging via handtekening hieronder om te zien of bevestiging via handtekening vereist is voor de verzending.

Als het object op eBay.nl is gekocht en de totale kosten van het object € 550 of meer zijn, moet u bevestiging via handtekening aanschaffen om te vallen onder de Geld-terug-garantie van eBay. Als het object op een andere eBay-site is gekocht, raadpleegt u de tabel met drempels voor bevestiging via handtekening hieronder om te bepalen wanneer u bevestiging via handtekening moet aanschaffen.

Over bevestiging via handtekening

Bevestiging via handtekening is een extra service die u kunt aanschaffen wanneer u objecten verzendt. In bepaalde gevallen moet u bevestiging via handtekening toevoegen om beschermd te worden op eBay.

Vereisten voor verkopers wanneer ze bestellingen verzenden

Als het totaalbedrag van de bestelling groter is dan of gelijk is aan de drempel voor bevestiging via handtekening van de site of de afhandelingsvaluta, is bevestiging via handtekening vereist om te worden beschermd als een koper meldt dat hij of zij een object niet heeft ontvangen.

Als u een bestelling internationaal verzendt, raadpleeg dan de tabel met drempels voor bevestiging via handtekening hieronder om te zien of bevestiging via handtekening vereist is voor de verzending. Meer informatie over ons internationaal verkoopbeleid.

Het totaalbedrag van de bestelling is het totale bedrag dat de koper voor de objecten heeft betaald, inclusief verzendkosten en belasting.

Zo vindt u het totaalbedrag van de bestelling:
  1. Ga naar het tabblad Bestellingen in de Verkopershub en selecteer het bestelnummer om de bestelgegevens te bekijken of

  2. Als u eBay-verzendlabels gebruikt, wordt het totaalbedrag van de bestelling weergegeven wanneer u het verzendlabel afdrukt vanuit Mijn eBay: Verkocht of de Verkopershub

Vereisten voor retourzendingen

Wanneer de koper verantwoordelijk is voor de verzendkosten van een geretourneerd object, is bevestiging via handtekening vereist om te worden beschermd als het object niet bij de verkoper aankomt. Als de totale kosten van het geretourneerde object gelijk zijn aan of hoger zijn dan de drempel voor bevestiging via handtekening van de site waar de oorspronkelijke aankoop is gedaan, moet u bevestiging via handtekening toevoegen wanneer u de retourzending verstuurt.

De totale kosten van het object bestaan uit de verkoopprijs van het object, inclusief belasting.

Drempels voor bevestiging via handtekening

eBay-site Drempel voor transactievaluta

eBay.com
eBay.ca
eBay.com.au

$ 750

eBay.co.uk

£ 450

eBay.at
befr.eBay.be
benl.eBay.be
eBay.es
eBay.fr
eBay.ie
eBay.it
eBay.nl
eBay.pl

€ 550

eBay.ch

CHF 700

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons