Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Beleid voor drugs en drugsattributen

Overzicht van het beleid

Narcotica, steroïden en alle andere gereguleerde stoffen zijn niet toegestaan op eBay.

Drugsattributen mogen evenmin worden aangeboden. Hiertoe behoren alle objecten die ontworpen zijn of in de eerste plaats bedoeld zijn voor gebruik in de productie, het verbergen of het gebruik van een gereguleerde stof.

Voor meer informatie zie ons beleid voor Tabak en rokers accessoires.

Wat zijn de richtlijnen?

Niet toegestaan

Je mag geen verboden stoffen zoals narcotica en steroïden aanbieden.

Bekijk dit artikel voor meer regelgeving.

Je mag geen drugsattributen of objecten aanbieden die zijn bedoeld voor het maken, verpakken of gebruiken van verboden stoffen. Sommige rokers accossoires mogen worden aangeboden. Voor meer informatie zie ons beleid voor Tabak en rokers accessoires.

Niet toegestaan

Verboden objecten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Waterpijpen, kamerpijpen, carburateurpijpen, elektrische pijpen, ijspijpen, bongs, chillumpijpen en alle andere pijpen die voor illegale drugs worden gebruikt.

  • Pijpen die volgens de beschrijving worden gebruikt om peyote of opium te roken, ongeacht de leeftijd

Zorg ervoor dat uw aanbieding voldoet aan onze richtlijnen. Als dat niet het geval is, kan ze verwijderd worden, en kunnen uw mogelijkheden voor kopen en verkopen beperkt worden.

Wij vragen onze verkopers en kopers te voldoen aan alle overheidsvoorschriften. De verkoop van drugs en drugsattributen is wettelijk verboden en gereguleerd, evenals bepaalde promotionele beweringen over drugs en vergelijkbare stoffen. Daarom, en omdat de verkoop van deze objecten schade kan toebrengen aan eBay en eBay-leden, staan wij verkopers niet toe deze aan te bieden.

Contact opnemen met Klantenservice

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons