Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Kopen van eBay-topverkopers

Koop van de beste verkopers!

eBay-topverkopers:

Ontvangen steevast beoordelingen van 4 of 5 sterren van eBay-kopers voor het bieden van een uitstekende service, snelle verzending en nauwkeurige objectbeschrijvingen.

Moeten jaarlijks voor een bedrag van $ 1000 of meer verkopen en minimaal 100 verkooptransacties op eBay voltooien.

eBay beoordeelt regelmatig of deze standaarden worden nageleefd.

Veelgestelde vragen

eBay-topverkopers hebben bewezen dat ze een erg goede klantenservice bieden aan kopers. eBay beoordeelt de prestaties van deze verkopers regelmatig om na te gaan of ze nog steeds aan de vereisten van het programma voldoen.
Nee. Verkopers moeten de status van eBay-topverkoper verdienen door consequent aan de eBay-standaarden voor uitstekende klantenservice te voldoen. Aan de status van eBay-topverkoper hangt geen betaling of lidmaatschap vast.
Eerst en vooral moet u een uitstekende service bieden aan uw eBay-kopers. Na verloop van tijd, wanneer u een goede reputatie hebt opgebouwd door voortdurend positieve beoordelingen van kopers te ontvangen en aan onze vereisten voor het verkoopvolume te voldoen, verdient u de status van eBay-topverkoper. Meer weten?
Het programma voor eBay-topverkopers zet verkopers in de kijker die een goede reputatie hebben opgebouwd dankzij een uitstekende klantenservice. Het is echter nog steeds belangrijk dat alle eBay-kopers zorgvuldig details, foto's en verkoopvoorwaarden bekijken en verkopers indien nodig vragen stellen over het object voordat ze een bod doen of het object kopen.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons

Verwante Hulponderwerpen