Ga verder naar hoofdinhoud
Geschatte leveringsdatum

De geschatte leveringsdatum is gebaseerd op de verwerkingstijd, de geselecteerde verzenddienst en het tijdstip waarop de verkoper de betaling ontvangt. In sommige gevallen kan de geschatte leveringsdatum verschillen. Als u de geschatte leveringsdatum kent, kunt u inschatten hoe lang het zal duren voordat u het object ontvangt.

Verwerkingstijd

Verkopers moeten opgeven hoe lang het ongeveer zal duren om het object te verpakken en te verzenden nadat ze de betaling hebben ontvangen. Verkopers kunnen een verwerkingstijd kiezen van dezelfde werkdag tot 30 werkdagen.

Verzenddiensten

Sommige verzenddiensten geven een schatting van het aantal dagen dat nodig is om het object aan de koper te bezorgen. Deze verzendtijd is niet in de verwerkingstijd inbegrepen. Het gaat om werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn niet in de geschatte verzendtijd inbegrepen.

Betaling

Een betaling wordt als voldaan beschouwd zodra het geld van de koper op de rekening van de verkoper is gestort. Als de koper betaalt met PayPal, is het mogelijk dat de betaling onmiddellijk als voldaan beschouwd wordt. Als de koper echter betaalt via overschrijving, kan het enkele dagen duren voordat de verkoper de betaling ontvan