Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Uw account beschermen

Wij ondernemen een aantal stappen om de veiligheid van uw account te verzekeren. Maar u kunt zelf ook uw account beveiligen. Lees hier hoe u dit kunt doen.

Een probleem oplossen

 
Wanneer u een e-mail ontvangt of een website bezoekt die u om persoonlijke informatie vraagt, in het bijzonder wachtwoorden en rekeningnummers, wees dan zeer voorzichtig. Als het noodzakelijk is dat u uw account bijwerkt of informatie aan eBay verstrekt, sturen we altijd een kopie van ons verzoek naar uw map Berichten in Mijn eBay. We zullen u nooit vragen om ons u persoonlijke gegevens te e-mailen.

We versturen vaak marketing- en promotie-e-mails die mogelijk niet in uw map Berichten verschijnen. Als u vermoedt dat een e-mail nep is, wees voorzichtig en klik niet op links. U kunt uw communicatievoorkeuren wijzigen door naar Mijn eBay > Account > Communicatievoorkeuren te gaan.

Als u een e-mail ontvangt waarvan u denkt dat het verdacht of oplichterij is, laat het ons weten door het als bijlage door te sturen naar spoof@ebay.com. Meer weten over het melden van valse e-mails (spoof)?

 
Als u wijzigingen op uw account vaststelt die u niet hebt gemaakt, logt u in op uw account en wijzigt u uw wachtwoord alsook uw geheime vraag en geheim antwoord. Als u niet kunt inloggen, neem dan meteen contact met ons op. Meer weten over het melden van accountovername?
 
Als u verdachte wijzigingen op uw account opmerkt, logt u in en wijzigt u uw wachtwoord alsook uw geheime vraag en geheim antwoord. Als u niet kunt inloggen, neem dan meteen contact met ons op. Meer weten over het beschermen van uw eBay-account?

Hulponderwerpen

Accountbeveiliging

Privacybescherming

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons

Regels en beleid