Deze aanbieding is verkocht op za, 18 mei om 4:29 AM.
Hebt u iets om te verkopen?

Rancho de Chimayo Cookbook: The Traditional Cooking Of New Mexico, Jamison, Cher

Objectstaat:
Goed
Softcover book is in very good condition. Clean text, no markings. Tight binding, light general ... Meer lezenover objectstaat
Verkocht voor:
US $8,22
OngeveerEUR 7,56
Verzendkosten:
US $3,99 (ongeveer EUR 3,67) Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 8 jun en di, 11 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:404968964022
Laatst bijgewerkt op 18 mei 2024 22:32:19 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Softcover book is in very good condition. Clean text, no markings. Tight binding, light general ...
ISBN
9780762791392
Book Title
Rancho De Chimayó Cookbook : the Traditional Cooking of New Mexico
Item Length
9.2 in
Publisher
Globe Pequot Press, T.H.E.
Edition
50
Publication Year
2014
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Author
Cheryl Alters Jamison, Bill Jamison
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / Spanish, Regional & Ethnic / American / Southwestern States
Item Width
7.5 in
Item Weight
1.3 Oz
Number of Pages
240 Pages

Over dit product

Product Information

Situated just 30 miles north of Santa Fe off the High Road to Taos, the highly acclaimed Rancho de Chimayo Restaurant has been serving traditional New Mexican cuisine in a beautiful setting for half a century. The atmosphere at this traditional Spanish hacienda, surrounded by mountains, is rivaled only by the fine, native cooking served in the grand early tradition by generations of the Jaramillo family. In 1991 the restaurant published a modest paperback cookbook for their silver anniversary. Twenty-five years and 50,000 copies later comes this beautiful new edition, just in time for the 50th anniversary celebrations. All recipes are completely revised and updated, with more than twenty delectable new dishes added. As an extra bonus, the book also features charming archival images as well as stunning full-color food and location photography, making this a beautiful keepsake of a special place as well as a mealtime companion to turn to again and again.

Product Identifiers

Publisher
Globe Pequot Press, T.H.E.
ISBN-10
076279139x
ISBN-13
9780762791392
eBay Product ID (ePID)
2309777095

Product Key Features

Book Title
Rancho De Chimayó Cookbook : the Traditional Cooking of New Mexico
Edition
50
Author
Cheryl Alters Jamison, Bill Jamison
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Spanish, Regional & Ethnic / American / Southwestern States
Publication Year
2014
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
240 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in
Item Weight
1.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx715.J3 2014
Reviews
" The Rancho de Chimayó Cookbook offers a beautiful glimpse into the still-vibrant cuisine of New Mexico. With the blending of centuries-old Spanish culture with native and modern American, a unique and delicious cuisine has emerged--one that will inspire journeys to the source and delicious meals from your kitchen." --Rick Bayless, author and host of Public Television's Mexico: One Plate at a Time  and chef-owner of Chicago's Frontera Grill, Topolobampo, and Xoco, " The Rancho de Chimayó Cookbook offers a beautiful glimpse into the still-vibrant cuisine of New Mexico. With the blending of centuries-old Spanish culture with native and modern American, a unique and delicious cuisine has emerged--one that will inspire journeys to the source and delicious meals from your kitchen." --Rick Bayless, author and host of Public Television's Mexico: One Plate at a Time  and chef-owner of Chicago's Frontera Grill, Topolobampo, and Xoco "Forty years ago when we pondered the feasibility of a guide to restaurants that serve great regional food around America, our first dinner at Rancho de Chimayó was strong persuasion to proceed. Here was--and continues to be--a fount of New Mexican fare at its finest. How wonderful it is that Cheryl and Bill Jamison's cookbook gives us all a chance to savor not just Rancho de Chimayó's magnificent food, but the spirit of a unique restaurant that is nothing less than a national treasure." --Michael Stern, Roadfood.com, "The Rancho de Chimayó Cookbook offers a beautiful glimpse into the still-vibrant cuisine of New Mexico. With the blending of centuries-old Spanish culture with native and modern American, a unique and delicious cuisine has emerged--one that will inspire journeys to the source and delicious meals from your kitchen."--Rick Bayless, author and host of Public Television's Mexico: One Plate at a Time and chef-owner of Chicago's Frontera Grill, Topolobampo, and Xoco"Forty years ago when we pondered the feasibility of a guide to restaurants that serve great regional food around America, our first dinner at Rancho de Chimayó was strong persuasion to proceed. Here was--and continues to be--a fount of New Mexican fare at its finest. How wonderful it is that Cheryl and Bill Jamison's cookbook gives us all a chance to savor not just Rancho de Chimayó's magnificent food, but the spirit of a unique restaurant that is nothing less than a national treasure."--Michael Stern, Roadfood.com
Copyright Date
2014
Target Audience
Trade
Lccn
2014-001586

Objectbeschrijving van de verkoper

Gardner's Used Books

Gardner's Used Books

99,7% positieve feedback
70K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (36.349)

e***m (380)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item in excellent condition, arrived fast and safely
Alle feedback weergeven