Hebt u iets om te verkopen?

Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, ... (paperback)

Objectstaat:
Heel goed
2 beschikbaar
Prijs:
US $3,49
OngeveerEUR 3,27
Verzendkosten:
US $3,99 (ongeveer EUR 3,74) Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: West Mifflin, Pennsylvania, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 25 jun en za, 6 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:404967221264
Laatst bijgewerkt op 20 jun 2024 02:40:59 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Artist
ExcelDna.Integration.ExcelEmpty
ISBN
9781615649907
Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Item Length
9.2 in
Publication Year
2021
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Wardeh Harmon
Genre
Cooking, Science
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Item Weight
17.8 Oz
Item Width
7.7 in
Number of Pages
320 Pages

Over dit product

Product Information

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home! From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods. This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes: - More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more - Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food - Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages. This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby! It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1615649905
ISBN-13
9781615649907
eBay Product ID (ePID)
18050388858

Product Key Features

Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Author
Wardeh Harmon
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
17.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Dewey Edition
23
Lccn
2020-950766
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
664.024
Lc Classification Number
Tp371.44

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

PLUMCIRCLE, LLC
Paul Thompson
4633 Buttermilk Hollow Rd
15122 West Mifflin, PA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.elcricmulp@luap
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
plumcirclebooks

plumcirclebooks

99,9% positieve feedback
876K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (387.843)

o***b (16)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
great
s***t (3166)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
better than description. would buy from again
l***i (756)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
The books are in excellent condition.