Deze aanbieding is verkocht op ma, 8 apr om 11:02 PM.
Hebt u iets om te verkopen?

Modernist Cuisine 1-5 and Kitchen Manual: The Art and Science of Cooking by...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Verkocht voor:
GBP 185,00
OngeveerEUR 219,14
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 120,93 (ongeveer EUR 143,25) Expresverzending naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Petersfield, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen do, 4 jul en do, 11 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:395325700251

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
ISBN
9780982761007
Publication Year
2011
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Modernist Cuisine 1-5 and Kitchen Manual: the Art and Science of Cooking
Item Height
444mm
Author
Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Publisher
T.H.E. Cooking Lab
Genre
Food & Drink: General, Food & Drink
Topic
Food & Drink
Item Width
381mm
Number of Pages
2438 Pages

Over dit product

Product Information

Just as French Impressionists upended centuries of tradition, MODERNIST CUISINE has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as ElBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd50 have incorporated a deeper understanding of science and technology into their culinary art. Nathan Myhrvold and his 20-person team at The Cooking Lab have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, and centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. The team has created a series of reference titles that reveal science-inspired techniques for preparing and photographing food that ranges from the otherworldly to the sublime. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Modernist Cuisine at Home, and The Photography of Modernist Cuisine are works destined to reinvent cooking.

Product Identifiers

Publisher
T.H.E. Cooking Lab
ISBN-10
0982761007
ISBN-13
9780982761007
eBay Product ID (ePID)
99723669

Product Key Features

Book Title
Modernist Cuisine 1-5 and Kitchen Manual: the Art and Science of Cooking
Author
Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Food & Drink
Publication Year
2011
Genre
Food & Drink: General, Food & Drink
Number of Pages
2438 Pages

Dimensions

Item Height
444mm
Item Width
381mm
Height
444mm
Width
381mm

Additional Product Features

Title_Author
Chris Young, Maxime Bilet, Nathan Myhrvold
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

loftshed18

loftshed18

100% positieve feedback
850 objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.8
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (429)

c***6 (866)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Excellent seller, fast delivery and very well packaged
Alle feedback weergeven