|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Wine Analysis and Production by Zoecklein (English) Paperback Book

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $197,76
OngeveerEUR 183,66
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Fairfield, Ohio, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 18 mei en do, 30 mei tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:395159230597
Laatst bijgewerkt op 19 apr 2024 02:22:02 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781475769807
Book Title
Wine Analysis and Production
ISBN
9781475769807
Publication Year
2013
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Name
Wine Analysis and Production
Author
Zoecklein
Item Length
9in
Publisher
Springer
Item Width
6in
Item Weight
32.6 Oz
Number of Pages
Xviii, 621 Pages

Over dit product

Product Information

Winemaking as a form of food preseIVation is as old as civilization. Wine has been an integral component of people's daily diet since its discovery and has also played an important role in the development of society, reli­ gion, and culture. We are currently drinking the best wines ever produced. We are able to do this because of our increased understanding of grape growing, biochemistry and microbiology of fermentation, our use of ad­ vanced technology in production, and our ability to measure the various major and minor components that comprise this fascinating beverage. Historically, winemakers succeeded with slow but gradual improvements brought about by combinations of folklore, obseIVation, and luck. How­ ever, they also had monumental failures resulting in the necessity to dis­ pose of wine or convert it into distilled spirits or vinegar. It was assumed that even the most marginally drinkable wines could be marketed. This is not the case for modem producers. The costs of grapes, the technology used in production, oak barrels, corks, bottling equipment, etc. , have in­ creased dramatically and continue to rise. Consumers are now accustomed to supplies of inexpensive and high-quality varietals and blends; they con­ tinue to demand better. Modem winemakers now rely on basic science and xvi Preface xvii the systematic application of their art to produce products pleasing to the increasingly knowledgeable consumer base that enjoys wine as part of its civilized society.

Product Identifiers

Publisher
Springer
ISBN-10
1475769806
ISBN-13
9781475769807
eBay Product ID (ePID)
203629112

Product Key Features

Author
Zoecklein
Publication Name
Wine Analysis and Production
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Year
2013
Type
Textbook
Number of Pages
Xviii, 621 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Width
6in
Item Weight
32.6 Oz

Additional Product Features

Number of Volumes
1 Vol.
Lc Classification Number
Tx341-641
Table of Content
1 Introduction.- 2 Application of Sensory Evaluation in Wine Making.- 3 Grape Maturity and Quality.- 4 Hydrogen Ion (pH), and Fixed Acids.- 5 Carbohydrates.- 6 Alcohol and Extract.- 7 Phenolic Compounds and Wine Color.- 8 Nitrogen Compounds.- 9 Sulfur-Containing Compounds.- 10 Sulfur Dioxide and Ascorbic Acid.- 11 Volatile Acidity.- 12 Metals, Cations, and Anions.- 13 Sorbic Acid, Benzoic Acid, and Dimethyldicarbonate.- 14 Oxygen, Carbon Dioxide, and Nitrogen.- 15 Tartrates and Instabilities.- 16 Fining and Fining Agents.- 17 Winery Sanitation.- 18 Microbiology of Winemaking.- 19 Cork.- 20 Laboratory Procedures.- Appendix I. Tables of Constants, Conversion Factors.- Appendix II. Laboratory Safety.
Copyright Date
1995
Topic
Beverages / Alcoholic / Wine, Food Science
Intended Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% positieve feedback
2,7M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.021.998)

3***3 (338)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent!
r***8 (3579)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks
g***i (7731)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
NIce book, thanks