Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections: Formula, Theory,... by The Culinary Institu Hardback

8M+ feedback. Millions of books, dvds & more in stock!
Objectstaat:
Goed
Niet op voorraad / 4 verkocht
Prijs:
GBP 43,99
OngeveerEUR 51,65
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: GB, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:392274792638
Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024 02:36:59 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for...
ISBN
0764588443
EAN
9780764588440
Type
Hardback
Binding
Hardback
Date of Publication
20070201
Publication Name
N/A
Release Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for...
Artist
The Culinary Institute of America (CIA)
Brand
N/A
Colour
N/A
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Height
285mm
Author
Peter P. Greweling, the Culinary Institute of America (Cia)
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
Topic
Cooking
Item Width
227mm
Item Weight
1848g
Number of Pages
400 Pages

Over dit product

Product Information

Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9780764588440
eBay Product ID (ePID)
86646013

Product Key Features

Book Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Author
Peter P. Greweling, the Culinary Institute of America (Cia)
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
2007
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Height
285mm
Item Width
227mm
Item Weight
1848g

Additional Product Features

Title_Author
Peter P. Greweling, the Culinary Institute of America (Cia)
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WORLD OF BOOKS LIMITED
Debbie Nicholl
Mulberry House
Woods Way
Goring-by-sea
West Sussex
BN12 4QY
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobfodlrow@yabe
Btw-nummer:
  • DE 281042328
  • EL 996857788
  • ES N8267548I
  • FR 27823676960
  • GB 922696893
  • IT 00185819992
Handelsregistratienummer:
  • 06437594
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
World of Books Ltd

World of Books Ltd

98,8% positieve feedback
34,9M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (12.706.587)

p***t (394)- Feedback gegeven door koper.
Meer dan een jaar geleden
Geverifieerde aankoop
Just as described-sent quickly-thank you A++++
Alle feedback weergeven