|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

A History of British Baking: From Blood Bread to Bake-Off by Emma Kay (English)

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 21,49
OngeveerEUR 25,47
Verzendkosten:
GBP 6,41 (ongeveer EUR 7,60) Standaardverzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: London, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen di, 2 jul en vr, 19 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 10 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:386736267959
Laatst bijgewerkt op 08 apr 2024 15:21:48 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781526757487
Book Title
A History of British Baking
ISBN
9781526757487
Publication Year
2020
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
A History of British Baking: from Blood Bread to Bake-Off
Item Height
234mm
Author
Emma Kay
Publisher
Pen & Sword Books LTD
Item Width
156mm
Subject
History
Number of Pages
224 Pages

Over dit product

Product Information

The British have been baking for centuries. Here, for the first time, is a comprehensive account of how our relationship with this much-loved art has changed, evolved and progressed over time. Renowned food historian and author, Emma Kay, skilfully combines the related histories of Britain's economy, innovation, technology, health, cultural and social trends with the personal stories of many of the individuals involved with the whole process: the early pioneers, the recipe writers, the cooks, the entrepreneurs. The result is a deliciously fascinating read, one that will prove to be juicer than the juiciest of juicy baked goods. AUTHOR: Emma is a post-graduate historian and former senior museum worker. Now, food historian, author and prolific collector of Kitchenalia. She lives in the Cotswolds with her husband and young son. Her articles have appeared in publications including BBC History Magazine , The Daily Express , Daily Mail and Times Literary Supplement . She has contributed historic food research for a number of television production companies and featured several times on Talk Radio Europe, BBC Hereford and Worcester, BBC Coventry and Warwickshire and LifeFM. In 2018 she appeared in a ten-part series for the BBC and Hungry Gap Productions, 'The Best Christmas Food Ever' and on BBC Countryfile, co-presenting a feature exploring the heritage of the black pear. She has delivered talks for Bath Literature Festival, Stroud Book Festival, 1 Royal Crescent, Bath, The Women's Institute and Freckleton Library among others. Emma has had six books published including: Dining with the Georgians (2014), Dining with the Victorians (2015), Cooking up History: Chefs of the Past (2017), Vintage Kitchenalia (2017), More than a Sauce: A Culinary History of Worcestershire (2018), Stinking Bishops and Spotty Pigs: A History of Gloucestershire's Food and Drink (2019). She is currently researching for several new titles. Emma is a member of The Guild of Food Writers. 100 b/w illustrations

Product Identifiers

Publisher
Pen & Sword Books LTD
ISBN-13
9781526757487
eBay Product ID (ePID)
4046646196

Product Key Features

Author
Emma Kay
Publication Name
A History of British Baking: from Blood Bread to Bake-Off
Format
Hardcover
Language
English
Subject
History
Publication Year
2020
Type
Textbook
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Height
234mm
Item Width
156mm

Additional Product Features

Title_Author
Emma Kay
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Btw-nummer:
  • GB 324767388
Handelsregistratienummer:
  • 05034144
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 05034144
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,3% positieve feedback
99K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (25.595)

7***b (516)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great find!
3***r (151)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
First item went missing but replacement sent immediately and arrived quick! Thank you
4***1 (218)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent and fast delivery