Hebt u iets om te verkopen?

Sausage Products Technology: Food Technology Review No.39

Objectstaat:
Heel goed
Prijs:
US $16,43
OngeveerEUR 15,38
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Grand Rapids, MI, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en za, 29 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:384640156693
Laatst bijgewerkt op 16 aug 2023 17:18:47 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Artist
Endel Karmas
ISBN
9780815506461
EAN
9780815506461
Publication Year
1977
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Sausage Products Technology
Illustrator
Yes
Book Series
Food Technology Review Ser.
Author
E. Karmas
Publisher
Elsevier Science & Technology Books
Genre
Business & Economics
Topic
Industries / Agribusiness
Number of Pages
Xi, 317 Pages

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology Books
ISBN-10
0815506465
ISBN-13
9780815506461
eBay Product ID (ePID)
4625484

Product Key Features

Publication Year
1977
Topic
Industries / Agribusiness
Book Title
Sausage Products Technology
Number of Pages
Xi, 317 Pages
Language
English
Illustrator
Yes
Genre
Business & Economics
Author
E. Karmas
Book Series
Food Technology Review Ser.
Format
Hardcover

Additional Product Features

Lccn
76-047276
Series Volume Number
No. 39
Lc Classification Number
Ts1974.S3k38
Copyright Date
1977

Objectbeschrijving van de verkoper

Redux Books

Redux Books

99,8% positieve feedback
19K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.954)

x***x (863)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great Seller
p***a (2006)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent transaction. Item was exactly as described and well packaged.
n***h (405)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent seller!