Deze aanbieding is verkocht op wo, 29 mei om 3:08 AM.
Hebt u iets om te verkopen?

100 Buttercream Flowers: The Complete Step-by-Step Guide to Piping PB

Objectstaat:
Goed
Verkocht voor:
US $9,99
OngeveerEUR 9,18
Verzendkosten:
US $4,87 (ongeveer EUR 4,48) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Pinedale, Wyoming, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 11 jun en do, 13 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:375331913056

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Brand
Unbranded
MPN
Does not apply
ISBN
9781446305744
Book Title
100 Buttercream Flowers : the Complete Step-By-Step Guide to Piping Flowers in Buttercream Icing
Item Length
10.8 in
Publisher
David & Charles Publishers
Publication Year
2015
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.6 in
Author
Christina Ong, Valeri Valeriano
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Courses & Dishes / Cakes, Methods / Baking
Item Width
8.3 in
Item Weight
20 oz
Number of Pages
128 Pages

Over dit product

Product Information

Learn to pipe 100 different buttercream blooms to adorn your cakes and cupcakes with this complete visual reference guide from the world's most talented buttercream artists. Described by Chef Duff Goldman of Ace of Cakes as "hugely aspirational yet completely approachable," the authors demonstrate how to build up each flower using simple piping techniques that even the novice cake decorator will be able to achieve. Learn how to make stable buttercream icing, get advice on colouring and flavouring, and all the basic cake decorating techniques you need, then discover 100 diverse buttercream flowers in step-by-step photographic detail. You will also find five full cake decorating projects demonstrating how you can use your newfound flower piping skills to create stunning cake designs. Masters of buttercream art Valeri Valeriano and Christina Ong left the Philippines in 2008 to work in the UK in the medical field. After learning how to make cupcake bouquets in 2011 they launched their business, Queen of Hearts Couture Cakes, and have since won numerous top international awards for their amazing buttercream designs. They teach classes in Europe, Asia and the US and headline at cake events around the world. Their first book, The Contemporary Buttercream Bible , charted at No.1 in cake decorating on Amazon just days after its release, and has already been translated into German and Spanish. They live in London. www.queenofheartscouturecakes.com With expert instruction from the best buttercream teachers in the world, and a huge range of flowers to try, this book is the ultimate reference to piping flowers in buttercream and will be a cake decorating classic for years to come.

Product Identifiers

Publisher
David & Charles Publishers
ISBN-10
1446305740
ISBN-13
9781446305744
eBay Product ID (ePID)
202703156

Product Key Features

Book Title
100 Buttercream Flowers : the Complete Step-By-Step Guide to Piping Flowers in Buttercream Icing
Author
Christina Ong, Valeri Valeriano
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Courses & Dishes / Cakes, Methods / Baking
Publication Year
2015
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
128 Pages

Dimensions

Item Length
10.8 in
Item Height
0.6 in
Item Width
8.3 in
Item Weight
20 oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx771.2
Reviews
"...this is certainly a wonderful encyclopedia that can be used as reference or jumping off point for the experienced decorator as well as an all-in-one resources for intermediate or even ambitious beginners." --Pink Cake Box University
Table of Content
Introduction Buttercream Basics Basic buttercream recipe Equipment Nozzles Colouring Covering cakes Filling a piping bag Piping Advice Basic Petal Strokes FLOWERS White Pink Magenta Red Orange Yellow Green Blue Purple Violet Leaves PROJECTS Contemporary Cake Opulent Cake Ombre Cake Rustic Cake Vintage Cake Suppliers Acknowledgments About the authors Index
Copyright Date
2015
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.86539
Dewey Edition
23

Objectbeschrijving van de verkoper

Sweetwyo

Sweetwyo

100% positieve feedback
11K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (5.262)

_***2 (3)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
As described. Cool pants.
w***0 (44)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great Seller!
y***y (5050)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Soldiers Scholars Gentlemen - The First 100 Years of Missouri Military Academy. One of the best publications ever about M.M.A. My old Alma Mater. Class of 1960'. Proud of it. Best military school in the country. Best Faculty.