Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

Le Cordon Bleu Cuisine Foundations

by Le, Cordon Bleu; Le Cordon... | HC | Acceptable
Objectstaat:
Redelijk
Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Meer lezenover objectstaat
Niet op voorraad / 2 verkocht
Prijs:
US $7,25
OngeveerEUR 6,74
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 24 jun en do, 27 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:373925331240
Laatst bijgewerkt op 05 jun 2024 22:55:21 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Hardcover
Weight
4 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
Yes
ISBN
1435481372
Book Title
Cordon Bleu Cuisine Foundations
Publisher
Delmar Cengage Learning
Item Length
11.2 in
Publication Year
2010
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.2 in
Author
Chefs of Le Cordon Bleu Staff
Genre
Cooking, Business & Economics
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General, Methods / General, Industries / Food Industry
Item Weight
65.6 Oz
Item Width
9.3 in
Number of Pages
512 Pages

Over dit product

Product Information

Le Cordon Bleu Cuisine Foundations presents the definitive concepts and techniques of classic French cuisine in an artfully designed package that captures the rich tradition of Le Cordon Bleu in a contemporary, international setting. Extensively researched, this landmark book traces French culinary technique and foundations back through the 20th-century codification by Auguste Escoffier to the earlier innovations of Jules Gouffe, Urbain Dubois, Antonin Careme, and other noted chefs of earlier generations to deliver a truly authoritative work. Illustrated with thousands of highly detailed photographs that reveal the proper cooking and preparation techniques, Le Cordon Bleu Cuisine Foundations passes the exceptional history of traditional, modern, nouvelle, and actual French cuisine on to a new generation of culinarians.

Product Identifiers

Publisher
Delmar Cengage Learning
ISBN-10
1435481372
ISBN-13
9781435481374
eBay Product ID (ePID)
102879200

Product Key Features

Book Title
Cordon Bleu Cuisine Foundations
Number of Pages
512 Pages
Language
English
Publication Year
2010
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General, Methods / General, Industries / Food Industry
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics
Type
Textbook
Author
Chefs of Le Cordon Bleu Staff
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
65.6 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
9.3 in

Additional Product Features

Dewey Edition
22
Reviews
Chapter 1: Introduction - A Life and Career in the KitchenChapter 2: The Professional KitchenChapter 3: Techniques and Basic PreparationsChapter 4: Les cuissons - The seven classic cooking methodsChapter 5: Technical and Fabrication sheets Glossary Index
Target Audience
Scholarly & Professional
Dewey Decimal
641.5944
Lc Classification Number
Tx719
Copyright Date
2011

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,7M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.223.052)

l***l (7095)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
thanks!
Alle feedback weergeven