Hebt u iets om te verkopen?

Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual, Paperback by D...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
US $178,64
OngeveerEUR 166,35
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en di, 9 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364254409757
Laatst bijgewerkt op 09 jun 2024 04:33:12 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
Book Title
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
ISBN
9780323999236
Publication Year
2023
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Subject Area
Technology & Engineering, House & Home
Publication Name
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
Author
Iain Davidson
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Length
9 in
Subject
Food Science, General
Item Width
6 in
Number of Pages
480 Pages

Over dit product

Product Information

Biscuit Baking Technology: Processing and Engineering Manual, Third Edition shares over 50 years of experience in the biscuit baking industry worldwide, and is the most updated reference book for senior managers and staff involved in industrial-scale biscuit baking. This volume covers the biscuit industry process, ingredients, and formulations, as well as the design, manufacture, installation, operation, and maintenance of baking ovens. This third edition is fully updated and covers topics, such as baking by infrared radiation, NIR, FIR and dielectric heating, new innovations from leading oven manufacturers, new products for baking cookies, filled cookies, and snack cakes, and 3D and puzzle biscuit design.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
0323999239
ISBN-13
9780323999236
eBay Product ID (ePID)
28057252481

Product Key Features

Number of Pages
480 Pages
Language
English
Publication Name
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
Publication Year
2023
Subject
Food Science, General
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, House & Home
Author
Iain Davidson
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Edition Number
3
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2023-394631
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664.7523
Lc Classification Number
Tx770.B55
Table of Content
1. The biscuits 2. Baking process 3. Biscuit design and output 4. Heat transfer 5. Oven designs 6. Oven specifications: Hybrid ovens 7. Oven construction: Direct gas fired ovens 8. Oven construction: Indirect fired ovens 9. Local oven manufacture 10. Heat recovery system 11. Oven conveyor bands 12. Oven conveyor design 13. Process control systems 14. Oven safety monitoring and alarm 15. Oven operation: Direct gas fired oven 16. Oven operation: Indirect radiant oven 17. Oven operation: Convection oven 18. Oven efficiency 19. Oven inspection and audit Appendix 1. Ingredients for biscuits 2. Oven maintenance 3. Purchasing an oven 4. Oven manufacturers 5. Oven band manufacturers
Copyright Date
2023

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (344.252)

l***e (674)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
I love it!
3***_ (1)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
The book was in excellent condition when it arrived. However, it took a really long time!
b***c (392)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Love my item, Great seller A+++++