|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Trends in Fish Processing Technologies, Hardcover by Borda, Daniela (EDT); Ni...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
US $264,70
OngeveerEUR 244,05
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 11 jun en za, 22 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:355645769998
Laatst bijgewerkt op 06 mei 2024 15:35:26 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
Book Title
Trends in Fish Processing Technologies
ISBN
9781498729178
Publication Name
Trends in Fish Processing Technologies
Item Length
9.4in
Publisher
CRC Press LLC
Publication Year
2017
Series
Contemporary Food Engineering Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.9in
Author
Anca I. Nicolau
Item Width
6.5in
Item Weight
21.7 Oz
Number of Pages
331 Pages

Over dit product

Product Information

The high market demand based on consumers' trust in fish as a healthy and nutritious food resource made fish processing a very dynamic industry, spurring many innovations in processing and packaging methods. Trends in Fish Processing Technologies not only reflects what is currently new in fish processing but also points out where things are heading in this area. This book provides an overview of the modern technologies employed by the industry. It details the advances in fish processing, including high pressure processing (HPP), pulsed electric field (PEF) treatment and minimally heat processing combined with microwave (MW) and radio-frequency (RF). It provides references to food safety management systems and food safety & quality indicators for processed fish in order to achieve an adequate level of protection. Quality aspects and molecular methods for the assessment of fish and fish products integrity are introduced. Fish products reformulation trends based on sustainability principles that tackles the reduction of salt content and the use of natural antimicrobials are presented. Innovative packaging solutions for fish products are explored, detailing intelligent packaging with freshness and time-temperature indicators, applications of modified packaging atmosphere, antimicrobial bio-nanocomposite packaging materials and biodegradable edible films used as primary fish packaging. In addition to covering the current advancements in fish processing the book discusses fraud, adulteration, fair trade practices, traceability and the need for added value, clean and sustainable processing in the fish chain.

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1498729177
ISBN-13
9781498729178
eBay Product ID (ePID)
237451345

Product Key Features

Author
Anca I. Nicolau
Publication Name
Trends in Fish Processing Technologies
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2017
Series
Contemporary Food Engineering Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
331 Pages

Dimensions

Item Length
9.4in
Item Height
0.9in
Item Width
6.5in
Item Weight
21.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Sh335.B65 2018
Table of Content
Recent Advances in Fish Technologies: An Overview - A. Javier Borderías & Helena M. Moreno Minimally heat processing applied in fish processing - Jan Thomas Rosnes, Dagbjørn Skipnes High Pressure Processing of Seafood - Daniela Borda Processing of low value fish, co-products and by-catch - Livia Patrascu and Iuliana Aprodu Advances in Surimi Processing - Ausra Sipailiene Reformulation of Preserved Fish Products - Loreto M. Valenzuela, Allison Leyton and M. Elena Lienqueo New Product Development - Eirin M. Skjøndal Bar, Sunniva Hoel and Jørgen Lerfall Clean Fish Processing Technologies - Sanja Vidacek and Rafael Soro Innovative Fish Packaging Solutions - Iulia Bleoanca, Maria Turtoi Achieving Adequate Protection and Suitable Food Safety Indicators - Johannes Pucher, Christian Schlechtriem Food Safety Management in Fish Processing Units - Anca Ioana Nicolau and Olafur Oddgeirsson Quality and Quality Changes Assessment of Processed Fish - Mercedes Careche and Isabel Sánchez-Alonso Molecular Methods for Assessment of Fish and Fish Products Integrity - Mette S.R. Fachmann and Jeffrey Hoorfar Adulteration and Misbranding of Fish Products - Marjolein van der Spiegel and Joop van der Roest Traceability of Fish Products - Maitri Thakur Fish Trade Regulations - Isabelle Metaxa
Copyright Date
2018
Topic
Food Science, General, Fisheries & Aquaculture
Lccn
2017-024775
Dewey Decimal
664.94
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (342.065)

a***. (422)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Easy lay understood.
d***v (177)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
New condition no problems. I haven’t read it yet. Price is right.
l***6 (1875)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Perfect condition beautiful book