Hebt u iets om te verkopen?

Encyclopedia of Pasta, Paperback by Zanini De Vita, Oretta; Fant, Maureen (TR...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $26,02
OngeveerEUR 24,27
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 9 jul en vr, 19 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:353792520693
Laatst bijgewerkt op 31 mrt 2024 20:21:37 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
ISBN
9780520322752
Book Title
Encyclopedia of Pasta
Book Series
California Studies in Food and Culture Ser.
Publisher
University of California Press
Item Length
9 in
Publication Year
2019
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
1.1 in
Author
Oretta. Zanini De Vita
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / General, Reference, Specific Ingredients / Pasta, History
Item Weight
17.6 Oz
Item Width
6 in
Number of Pages
400 Pages

Over dit product

Product Information

Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati --pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume is the first book to provide a complete history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known. Food scholar Oretta Zanini De Vita traveled to every corner of her native Italy, recording oral histories, delving into long-forgotten family cookbooks, and searching obscure archives to produce this rich and uniquely personal compendium of historical and geographical information. For each entry she includes the primary ingredients, preparation techniques, variant names, and the locality where it is made and eaten. Along the way, Zanini De Vita debunks such culinary myths as Marco Polo's supposed role in pasta's story even as she serves up a feast of new information. Encyclopedia of Pasta, illustrated throughout with original drawings by Luciana Marini, will be the standard reference on one of the world's favorite foods for many years to come, engaging and delighting both general readers and food professionals. Learn more about Oretta Zanini De Vita's work through this article and slideshow published by the New York Times .

Product Identifiers

Publisher
University of California Press
ISBN-10
0520322754
ISBN-13
9780520322752
eBay Product ID (ePID)
14038260629

Product Key Features

Book Title
Encyclopedia of Pasta
Number of Pages
400 Pages
Language
English
Publication Year
2019
Topic
Regional & Ethnic / General, Reference, Specific Ingredients / Pasta, History
Genre
Cooking
Author
Oretta. Zanini De Vita
Book Series
California Studies in Food and Culture Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
17.6 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Dewey Edition
22
Reviews
_The world of pasta is bewilderingly huge, so we_re thrilled with this new, authoritative work, by one of Italy_s leading food scholars. Whether it_s menietti (tiny pasta akin to couscous) or marubini (a ravioli specific to the city of Cremona), the illustrated entries include ample historical, culinary, and etymological information._
Series Volume Number
26
Dewey Decimal
664/.755
Table of Content
Foreword, by Carol Field Preface to the English-Language Edition, by Oretta Zanini De Vita Translator's Preface, by Maureen B. Fant Voyage in the Pasta Universe: The Reasons for This Research, by Oretta Zanini De Vita Introduction to the First Italian Edition, by Corrado Barberis Traditional Italian Pasta Shapes A to Z Glossary Notes Bibliography Index
Copyright Date
2010

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (344.402)

n***e (1963)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
EXCELLENT SELLER. A PLEASURE TO DEAL WITH.
e***8 (512)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
As advertised, good communication!!
1***2 (250)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Had a great experience! It arrived quickly and in good shape. Very happy with a very rare book. Will keep seller in mind! Very comprehensive volume 2 of a 3 volume set of mainly British railroad cranes.