|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

A Complete Course in Canning and Related Proces, Featherston.=

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $363,71
OngeveerEUR 340,15
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: NY, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 17 mei en vr, 24 mei tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:333425624089
Laatst bijgewerkt op 24 apr 2024 20:23:40 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
PublishedOn
2015-10-01
ISBN
9780857096791
EAN
9780857096791
Publication Year
2015
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Complete Course in Canning and Related Processes : Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products
Author
Susan Featherstone
Item Length
9in
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
5.9in
Number of Pages
534 Pages

Over dit product

Product Information

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food Products, Fourteenth Edition provides a complete course in canning and is an essential guide to canning and related processes. Professionals and students in the canning industry have benefited from successive editions of the book for over 100 years. This major new edition continues that reputation, with extensively revised and expanded coverage. The book's three-title set is designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion. Major changes for the new edition include new chapters on regulation and labeling that contrast the situation in different regions worldwide, updated information on containers for canned foods, and new information on validation and optimization of canning processes, among many other topics.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
0857096796
ISBN-13
9780857096791
eBay Product ID (ePID)
212629081

Product Key Features

Author
Susan Featherstone
Publication Name
Complete Course in Canning and Related Processes : Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
534 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Width
5.9in

Additional Product Features

Series Volume Number
3
Lc Classification Number
Tp371.3
Edition Number
14
Reviews
"This major new edition continues the esteemed reputation of the title, with extensively revised and expanded coverage. The book remains a key technical reference for R&D managers within the food industry, product researchers and academics alike." --FST Magazine, A Complete Course in Canning and Related Processes, Volume 3
Table of Content
Part One: Fruit, vegetables and pulses 1. Canning of Vegetables 2. Canning of Fruit 3. Canning of Juices, Fruit Drinks and Water 4. Canning with Pulses and Pasta 5. Canned Tomato Products Part Two: Meat, fish and milk 6. Canning of Fish and Seafood 7. Canning of Meat and Poultry 8. Canning of Milk Products Part Three: Canning of Preserves and Pickles 9. Jams, Jellies and Related Products 10. Canning of Pickled Products 11. Mayonnaise and Salad Dressing Products 12. Packing Dry or Reduced Water Activity Products Part Four: Canning of Composite Products 13. Canning of Soup 14. Manufacture of Canned Baby Foods 15. Canning of Salads
Copyright Date
2016
Target Audience
Scholarly & Professional
Topic
Food Science, Methods / Canning & Preserving
Dewey Decimal
664.0282
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Eku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

97,9% positieve feedback
1,2M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9

Populaire rubrieken in deze winkel

Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (511.384)

h***h (12)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item never arrived, no tracking details were available
l***e (181)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item is as described. Book is in great condition
a***m (75)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Arrived in good time as expected. Packaged well.