Hebt u iets om te verkopen?

Tim Hayward Charcuterie (Paperback) From Scratch

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: 60502, Verenigde Staten
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:315023784803
Laatst bijgewerkt op 11 jun 2024 17:58:36 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Charcuterie : Slow Down, Salt, Dry and Cure
Publication Name
Charcuterie
Title
Charcuterie
Subtitle
Slow Down, Salt, Dry and Cure
Author
Tim Hayward
Format
Trade Paperback
EAN
9781787138155
ISBN
9781787138155
Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
Genre
Cooking, House & Home
Release Date
14/04/2022
Release Year
2022
Language
English
Country/Region of Manufacture
GB
Item Height
0.6 in
Item Length
7.2 in
Item Weight
10.6 Oz
Series
From Scratch
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Topic
General, Specific Ingredients / Meat, Courses & Dishes / General, Methods / Canning & Preserving
Item Width
5.2 in
Number of Pages
144 Pages

Over dit product

Product Information

From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scratch.

Product Identifiers

Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
ISBN-10
1787138151
ISBN-13
9781787138155
eBay Product ID (ePID)
11050418593

Product Key Features

Book Title
Charcuterie : Slow Down, Salt, Dry and Cure
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2022
Topic
General, Specific Ingredients / Meat, Courses & Dishes / General, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Tim Hayward
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
10.6 Oz
Item Length
7.2 in
Item Width
5.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"He walks readers through fundamental techniques--curing, salting, drying--with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly, "He walks readers through fundamental techniques--curing, salting, drying--with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly-- NotableQuotes , NotableQuotes, "He walks readers through fundamental techniques-curing, salting, drying-with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly
Dewey Decimal
641.66
Lc Classification Number
Tx749

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Rarewaves-USA
10100 W Sample Rd
33065 Coral Springs, FL
United States
Contactgegevens weergeven
:noofeleT6032386459 1+
:liam-Emoc.asu-sevawerar@acyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Rarewaves USA CA

Rarewaves USA CA

97,5% positieve feedback
175K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (63.332)

j***a (287)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Exactly as described. Thanks!
v***l (6)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Quick and Easy
3***e (217)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
merci