Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1
Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes - 9780128115183
GBP 98,76
OngeveerEUR 118,44
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
2 beschikbaar
Verzendkosten:
GBP 29,71 (ongeveer EUR 35,63) International Priority Shipping naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending.
Bevindt zich in: Aldershot, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten:
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 4 okt en ma, 14 okt tot 43230
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:314128470417
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes
- ISBN
- 9780128115183
- Publication Name
- Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes: Volume 7
- Publisher
- Elsevier Science Publishing Co INC International Concepts
- Subject
- Engineering & Technology
- Publication Year
- 2017
- Series
- Handbook of Food Bioengineering
- Type
- Textbook
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Item Height
- 235 mm
- Item Weight
- 1160 g
- Item Width
- 191 mm
- Number of Pages
- 566 Pages
Over dit product
Product Information
Natural and Artificial Flavoring Agents and Dyes, Volume 7 in the Handbook of Food Bioengineering series, examines the use of natural vs. artificial food dyes and flavors, highlighting some of the newest production and purification methods. This solid resource explores the most recent trends and benefits of using natural agents over artificial in the production of foods and beverages. Using the newest technologies and evidence-based research methods, the book demonstrates how natural flavoring agents and dyes can be produced by plants, microorganisms and animals to produce higher quality foods that are more economical and safe to the consumer.
Product Identifiers
Publisher
Elsevier Science Publishing Co INC International Concepts
ISBN-13
9780128115183
eBay Product ID (ePID)
239903480
Product Key Features
Number of Pages
566 Pages
Language
English
Publication Name
Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes: Volume 7
Publication Year
2017
Subject
Engineering & Technology
Type
Textbook
Series
Handbook of Food Bioengineering
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
235 mm
Item Weight
1160 g
Item Width
191 mm
Additional Product Features
Editor
Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 976952259
Handelsregistratienummer:
- 06687355
Ik verstrek facturen waarop ik de btw afzonderlijk vermeld.
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 06687355
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (531.411)
- 0***p (49)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent book. Recommend for all gluten free people. Great recipes-very varied and straightforward. Book arrived on time in new condition. Competitively priced.
- 0***0 (5529)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent seller
- 4***0 (399)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat seller.