|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Confectionery Science and Technology - 9783319617404

Objectstaat:
Nieuw
5 beschikbaar / 1 verkocht
Prijs:
GBP 85,71
OngeveerEUR 100,67
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 29,26 (ongeveer EUR 34,37) Expresverzending naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aldershot, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen do, 6 jun en do, 13 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:314126652648
Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 10:47:30 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Confectionery Science and Technology
ISBN
9783319617404
Publication Year
2017
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Confectionery Science and Technology
Item Height
254mm
Author
Richard W. Hartel, Randy Hofberger, Joachim H. Von Elbe
Publisher
Springer International Publishing A&G
Item Width
178mm
Subject
Engineering & Technology
Number of Pages
536 Pages

Over dit product

Product Information

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The second section explores the processing steps for each of the major sugar confectionery groups, while the third section covers chocolate and coatings. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Trouble shooting and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionery Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionery products.

Product Identifiers

Publisher
Springer International Publishing A&G
ISBN-13
9783319617404
eBay Product ID (ePID)
238793074

Product Key Features

Author
Richard W. Hartel, Randy Hofberger, Joachim H. Von Elbe
Publication Name
Confectionery Science and Technology
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2017
Type
Textbook
Number of Pages
536 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
178mm

Additional Product Features

Title_Author
Richard W. Hartel, Joachim H. Von Elbe, Randy Hofberger
Country/Region of Manufacture
Switzerland

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT30481325210
:xaF30481325210
:liam-Emoc.liamg@rebbewcim
Btw-nummer:
  • GB 976952259
Handelsregistratienummer:
  • 06687355
Ik verstrek facturen waarop ik de btw afzonderlijk vermeld.
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
BOOKS etc.

BOOKS etc.

99,2% positieve feedback
1,6M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.8
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (510.057)

s***7 (992)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
As described and received reasonably quickly.
l***a (136)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent in every respect. Many thanks.
c***c (1835)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Quick and well packaged