|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections by The Culinary Institute of America CIA NEW Hardba

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 54,58
OngeveerEUR 64,22
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 28,18 (ongeveer EUR 33,16) Expresverzending naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: London, UK, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 12 jun en wo, 19 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:305430114422
Laatst bijgewerkt op 14 mei 2024 06:14:19 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Title
Chocolates And Confections
Weight
2104
EAN
9780470424414
ISBN-10
0470424419
Date of Publication
20130104
Place of Publication
United States
Book Series
N/A
Genre
TTVC
Narrative Type
N/A
Features
2 Ed
Intended Audience
N/A
Ex Libris
No
Editor
N/A
Edition
2 Ed
Pagination
544 Pages, Photos: 0 B&W, 250 Color; Drawings: 0 B&W, 28
Dimensions
285 X 226 X 41
ISBN
9780470424414
Publication Year
2013
Type
Textbook
Format
Hardcover
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Height
285mm
Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
Item Width
227mm
Item Weight
2010g
Number of Pages
544 Pages

Over dit product

Product Information

Chocolates & Confections, 2e offers a complete and thorough explanation of the ingredients, theories, techniques, and formulas needed to create every kind of chocolate and confection. It is beautifully illustrated with 250 full-color photographs of ingredients, step-by-step techniques, and finished chocolates and confections. From truffles, hard candies, brittles, toffee, caramels, and taffy to butter ganache confections, fondants, fudges, gummies, candied fruit, marshmallows, divinity, nougat, marzipan, gianduja, and rochers, Chocolates & Confections 2e offers the tools and techniques for professional mastery.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
128874626

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Publication Name
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2013
Type
Textbook
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Height
285mm
Item Width
227mm
Item Weight
2010g

Additional Product Features

Title_Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ryefield Investments Limited
Rakesh Luchmun
175 Pield Heath Road
Uxbridge
Middlesex
UB8 3NL
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT83845672770
:liam-Emoc.liamg@odnumareivir
Btw-nummer:
  • GB 160565025
Handelsregistratienummer:
  • 11028751
Ik verstrek facturen waarop ik de btw afzonderlijk vermeld.
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Ryefield_Books

Ryefield_Books

99,6% positieve feedback
100K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (24.168)

l***5 (119)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item as described. Just what I wanted for my upcoming holiday to Kos. Good communication from seller and quick delivery.
o***e (325)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great item and service
m***m (49)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
All is good, Thank you