|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Richard W. Hartel Joachim H. Von Elbe Confectionery Science (Gebundene Ausgabe)

Objectstaat:
Nieuw
Meer dan 10 beschikbaar
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: GU14 0GT, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:305381562352
Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024 14:13:47 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Publikationsname
Confectionery Science And Technology
Autor
Richard W. Hartel
Produktart
Lehrbuch
EAN
9783319617404
ISBN
9783319617404
Ausgabe
1st ed. 2018
Verlag
Springer International Publishing
Genre
Technology & Engineering
Release date
23/10/2017
Sprache
Englisch
Herstellungsland und -region
CH
Höhe
254mm
Länge
178mm
Format
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr
2017
Anzahl der Seiten
560 Seiten

Over dit product

Produktinformation

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The second section explores the processing steps for each of the major sugar confectionery groups, while the third section covers chocolate and coatings. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Trouble shooting and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionery Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionery products.

Produktkennzeichnungen

ISBN-10
3319617400
ISBN-13
9783319617404
eBay Product ID (ePID)
239672660

Produkt Hauptmerkmale

Produktart
Lehrbuch
Sprache
Englisch
Anzahl der Seiten
560 Seiten
Verlag
Springer International Publishing
Publikationsname
Confectionery Science And Technology
Autor
Richard W. Hartel
Format
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr
2017

Zusätzliche Produkteigenschaften

Hörbuch
No
Inhaltsbeschreibung
Hc Runder Rücken Kaschiert
Item Length
26cm
Item Height
3cm
Ausgabe
Ausgabe Nr. 1 des Jahres 17
Item Width
18cm
Mitautor
Joachim H. von Elbe, Randy Hofberger
Item Weight
1kg

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.sevawerar@teltuo-yabe
Btw-nummer:
  • GB 864 1548 11
Handelsregistratienummer:
  • 05540102
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Rarewaves Outlet

Rarewaves Outlet

98,2% positieve feedback
3,4M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.8
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.354.423)

d***l (985)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent seller!! Highly recommended!!
d***f (28)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great kids game
l***l (86)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item was as described