|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Kulinarische Geheimnisse: 55 Rezepte - naturwis. This-Benckhard, Rothfuss<|

Objectstaat:
Nieuw
5 beschikbaar
Verzendkosten:
Verzendt mogelijk niet naar Verenigde Staten. Lees de objectbeschrijving of neem contact op met de verkoper voor verzendopties. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:305370278213

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Title
Kulinarische Geheimnisse: 55 Rezepte - naturwissenschaftlich erk
ISBN
9783540628347
Publication Year
1997
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
German
Publication Name
Kulinarische Geheimnisse: 55 Rezepte -- Naturwissenschaftlich Erklart
Author
Herve This-Benckhard
Publisher
Springer-Verlag Berlin AND Heidelberg Gmbh & Co. KG
Subject
Engineering & Technology, Chemistry, Mathematics, Healthcare System
Number of Pages
335 Pages

Over dit product

Product Information

Anders als in einem ublichen Kochbuch erklart Herve This nicht nur, wie man ein Gericht zubereitet. Als kulinarischer Chemiker versteht er es, dem Hobby-Koch auch das Warum der Rezepte naher zu bringen. Anhand von 55 Rezepten aus der franzoesischen Kuche - Suppe, Vorspeise, Hauptgang und Dessert - fuhrt der Autor durch die Physik und Chemie der Lebensmittelzubereitung. Der Leser wird das gewonnene Verstandnis fur die Vorgange beim Kochen und Braten auch bei eigenen Kreationen erfolgreich einsetzen koennen. - Herve This-Benckhard ist auch Autor des vergnuglichen Buches Ratsel der Kochkunst .

Product Identifiers

Publisher
Springer-Verlag Berlin AND Heidelberg Gmbh & Co. KG
ISBN-13
9783540628347
eBay Product ID (ePID)
89950986

Product Key Features

Author
Herve This-Benckhard
Publication Name
Kulinarische Geheimnisse: 55 Rezepte -- Naturwissenschaftlich Erklart
Format
Hardcover
Language
German
Subject
Engineering & Technology, Chemistry, Mathematics, Healthcare System
Publication Year
1997
Type
Textbook
Number of Pages
335 Pages

Additional Product Features

Title_Author
Herve This-Benckhard
Country/Region of Manufacture
Germany

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
baham_books

baham_books

99,1% positieve feedback
8,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (2.860.209)

j***j (24)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good service.
r***q (1083)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Top seller
i***b (2436)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you