Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

Ginger Pig Meat Book By Tim Wilson,Fran Warde

Objectstaat:
Heel goed
Niet op voorraad / 2 verkocht
Prijs:
GBP 4,69
OngeveerEUR 5,56
Verzendkosten:
GBP 8,99 (ongeveer EUR 10,65) Standaardverzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen di, 2 jul en vr, 19 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 1 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:304798524748
Laatst bijgewerkt op 03 jun 2024 18:30:10 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Title
Ginger Pig Meat Book
ISBN
9781845335588
Publication Year
2011
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Ginger Pig Meat Book
Item Height
250mm
Author
Fran Warde, Tim Wilson
Publisher
Octopus
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
196mm
Item Weight
1297g
Number of Pages
336 Pages

Over dit product

Product Information

Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you what to ask your butcher in order to buy the best quality. There are more than 100 recipes, from Sticky citrus-marinated pork chops through Moroccan chicken with preserved lemons, to Slow-baked herb-crusted leg of mutton. Through monthly farm diaries, the book also reveals what life is really like on a thriving British farm. Packed with specially commissioned photographs taken on the farm as well as in the kitchen by renowned photographer Kristin Perers, this is a uniquely beautiful and useful book.

Product Identifiers

Publisher
Octopus
ISBN-13
9781845335588
eBay Product ID (ePID)
99915686

Product Key Features

Book Title
Ginger Pig Meat Book
Author
Fran Warde, Tim Wilson
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2011
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Height
250mm
Item Width
196mm
Item Weight
1297g

Additional Product Features

Title_Author
Fran Warde, Tim Wilson
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 03800600
baham_books

baham_books

99,1% positieve feedback
8,9M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (2.900.288)

o***1 (1321)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent seller. Book exactly as described in fab condition. Lightning delivery and well packaged 5⭐️
Alle feedback weergeven