Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

David K. Hayes Jack Accounting and Financial Management in Foodservi (Paperback)

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
US $132,17
OngeveerEUR 123,73
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: 60502, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 28 jun en di, 2 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:296418052261
Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 00:12:02 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations
Title
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations
EAN
9781394208869
ISBN
9781394208869
Genre
Business & Finance
Subject
Food Science, Finance / Financial Risk Management, Commerce, Industries / Food Industry
Release Date
12/04/2023
Release Year
2023
Country/Region of Manufacture
US
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics
Publication Name
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
8.9 in
Publication Year
2023
Series
Foodservice Operations: the Essentials Ser.
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.5 in
Author
Jack D. Ninemeier, David K. Hayes
Item Weight
15.2 Oz
Item Width
5.9 in
Number of Pages
384 Pages

Over dit product

Product Information

Accounting and Financial Management in Foodservice Operations A concise and easy-to-follow guide to the principles of accounting and finance as they apply to running foodservice operations Accounting and Financial Management in Foodservice Operations is an up-to-date and straightforward treatment of the financial standards and concepts owners and operators need to successfully run a foodservice operation. Learn how to understand and assess the financial performance of a foodservice business by using professionally prepared financial reports. The book explains the Uniform System of Accounts for Restaurants (USAR), as well as how to read income statements, balance sheets, and statements of cash flows. It discusses how to calculate a break-even point and demonstrates pricing tips to help owner/operators create a profitable menu. Other contents include: A thorough introduction to controlling food and beverage product costs Practical discussions of how to manage the cost of labor and staffing, as well as how to prepare an accurate operating budget Hands-on strategies for comparing planned and budgeted operating results to actual financial results Perfect for students in foodservice-related courses, Accounting and Financial Management in Foodservice Operations will also benefit foodservice establishment owners and operators and professionals working in colleges, hospitals, nursing homes, and more.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1394208863
ISBN-13
9781394208869
eBay Product ID (ePID)
21062947129

Product Key Features

Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Name
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations
Publication Year
2023
Subject
Food Science, Finance / Financial Risk Management, Commerce, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics
Author
Jack D. Ninemeier, David K. Hayes
Series
Foodservice Operations: the Essentials Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.5 in
Item Weight
15.2 Oz
Item Length
8.9 in
Item Width
5.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
College Audience
LCCN
2023-022909
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
657.837
Lc Classification Number
Hf5686.H75h394 2024
Copyright Date
2024

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Rarewaves-USA
Kathryn Searle
10100 W Sample Rd
Ste 101
33065 Coral Springs, FL
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.asu-sevawerar@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
rarewaves-usa

rarewaves-usa

97,3% positieve feedback
1,2M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (450.486)

e***3 (153)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great price and very fast shipping.
a***. (496)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Watched the movie today! Thank you so much!
i***e (280)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good seller.