|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections: Formula, Theory, an, Greweling, (CIA)^+

Objectstaat:
Nieuw
4 beschikbaar
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:294838038129
Laatst bijgewerkt op 14 jun 2023 22:04:36 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
PublishedOn
2013-01-04
Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for t
ISBN
9780470424414
EAN
9780470424414
Publication Year
2013
Type
Textbook
Format
Hardcover
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Height
285mm
Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
Item Width
227mm
Item Weight
2010g
Number of Pages
544 Pages

Over dit product

Product Information

Chocolates & Confections, 2e offers a complete and thorough explanation of the ingredients, theories, techniques, and formulas needed to create every kind of chocolate and confection. It is beautifully illustrated with 250 full-color photographs of ingredients, step-by-step techniques, and finished chocolates and confections. From truffles, hard candies, brittles, toffee, caramels, and taffy to butter ganache confections, fondants, fudges, gummies, candied fruit, marshmallows, divinity, nougat, marzipan, gianduja, and rochers, Chocolates & Confections 2e offers the tools and techniques for professional mastery.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
128874626

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Publication Name
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2013
Type
Textbook
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Height
285mm
Item Width
227mm
Item Weight
2010g

Additional Product Features

Title_Author
The Culinary Institute of America (Cia) , Peter P. Greweling
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
baham_books

baham_books

99,1% positieve feedback
8,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (2.860.787)

2***n (933)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item did not arrive, seller provided refund quickly
i***c (2409)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
cheers
n***d (191)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Used ok, but not in 'very good condition': page edges soiled, corner turned up & book twisted slightly overall. The packaging was an airtight but flexible wrapping...no stiffness! Buyers take heed.