Hebt u iets om te verkopen?

FOOD FOR FIFTY (12TH EDITION) By Mary K. Molt - Hardcover

Laatste beschikbare object
Objectstaat:
Goed
“Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
Laatste stuk / 32 verkocht
Prijs:
US $84,97
OngeveerEUR 79,55
Verzendkosten:
US $3,97 (ongeveer EUR 3,72) Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Multiple Locations, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en di, 2 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:283377944843
Laatst bijgewerkt op 27 mei 2024 07:30:57 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
““Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!””
ISBN
9780131138711
Book Title
Food for Fifty
Publisher
Prentice Hall PTR
Item Length
11.2 in
Edition
12
Publication Year
2005
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
2.2 in
Author
Mary Molt
Features
Revised
Genre
Cooking
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Entertaining
Item Weight
83.8 Oz
Item Width
8.4 in
Number of Pages
944 Pages

Over dit product

Product Information

Providing basic technical food production information to help food professionals and students, this work is for courses in Quantity Food Production and Food Service Management. It offers recipes applicable to most types of foodservices and explains the range of generally accepted procedures and techniques involved in quantity food preparation.

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0131138715
ISBN-13
9780131138711
eBay Product ID (ePID)
43550655

Product Key Features

Edition
12
Book Title
Food for Fifty
Number of Pages
944 Pages
Language
English
Publication Year
2005
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Entertaining
Illustrator
Yes
Features
Revised
Genre
Cooking
Type
Textbook
Author
Mary Molt
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
2.2 in
Item Weight
83.8 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Dewey Edition
22
Lccn
2004-058733
Target Audience
College Audience
Dewey Decimal
641.5/7
Edition Description
Revised Edition
Lc Classification Number
Tx820.M57 2005
Table of Content
I. PLANNING MEALS.   1. Planning the Menu and Planning Special Meals and Receptions. Menu Planning. Planning Special Meals and Receptions.   II. FOOD PRODUCTION INFORMATION.   2. Guides and Tables. How to Use Tables and Guides. Section A - The Recipe: Development, Construction, and Adjustment. Section B - Amounts of Food to Serve, Yield and Food Equivalents Information. Section C - Weights, Measures, and Guides for Cooking/Baking Temperatures. Section D - Food Safety.   3. Food Product Information, Purchasing, and Storage. Basic Food Products.   4. Production Fundamentals. Production and Kitchen Readiness. Production Scheduling. Cooking Methods and Terms. Evaluating Food for Quality.   5. Knives and Equipment. Knives. Equipment.   III. RECIPES.   6. Appetizers, Hors d'oeuvres, and Special Event Food. Appetizer Recipes.   7. Beverages. Coffee. Tea. Punch. Wine. Beverage Recipes.   8. Breads. Quick Breads. Yeast Breads. Quick Bread Recipes. Yeast Bread Recipes.   9. Desserts. Cakes and Icings. Cookies. Pies. Other Desserts. Cake Recipes. Icing Recipes. Filling Recipes. Drop Cookie Recipes. Bar Cookie Recipes. Pressed, Molded, and Rolled Cookie Recipes. <P st
Copyright Date
2006

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ali Abd Elhamid
ADAM AFROTO
Egypt
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.liamg@438madaotorfa
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
AMA - BOOKS

AMA - BOOKS

96,5% positieve feedback
24K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (4.038)

a***m (496)- Feedback gegeven door koper.
Vorig jaar
Geverifieerde aankoop
Arrived on time as described
j***y (288)- Feedback gegeven door koper.
Meer dan een jaar geleden
Geverifieerde aankoop
perfect transaction!
i***c (190)- Feedback gegeven door koper.
Meer dan een jaar geleden
Geverifieerde aankoop
book in great condition, fast shipping, thanks!!!
Alle feedback weergeven