|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Con..

Objectstaat:
Heel goed
Hardback--NO CD,DVD,ACCESS CODE--dust cover shows slight wear otherwise excellent condition
Prijs:
US $41,68
OngeveerEUR 38,47
Verzendkosten:
US $9,25 (ongeveer EUR 8,54) Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Lithia, Florida, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 28 mei en do, 30 mei tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:266614722576
Laatst bijgewerkt op 18 mei 2024 06:12:31 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Hardback--NO CD,DVD,ACCESS CODE--dust cover shows slight wear otherwise excellent condition”
Book Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for th
ISBN
9780470424414
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Height
1.5in
Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Item Length
11in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
8.9in
Item Weight
69.7 Oz
Number of Pages
544 Pages

Over dit product

Product Information

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines. Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470424419
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
84323198

Product Key Features

Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2012
Type
Textbook
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Length
11in
Item Height
1.5in
Item Width
8.9in
Item Weight
69.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx791.G786 2012
Edition Number
2
Table of Content
Chapter 1: Confectionery Ingredients and Equipment Chapter 2: Cacao and Chocolate Chapter 3: Packaging and Storage Chapter 4: Fundamental Techniques Chapter 5: Cream Ganache Chapter 6: Butter Ganache Chapter 7: Noncrystalline Confections Chapter 8: Crystalline Confections Chapter 9: Jellies Chapter 10: Aerated Confections Chapter 11: Nut Centers Chapter 12: Candy Bars Appendix A: Sugar Densities Appendix B: Confectionery Work Areas
Copyright Date
2013
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Lccn
2009-041248
Dewey Decimal
641.3/374
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Genre
Cooking

Objectbeschrijving van de verkoper

Florida Book Traders

Florida Book Traders

99,6% positieve feedback
5,2K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.7
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (1.135)

h***h (503)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great eBayer, prompt shipping. Thanks
k***h (519)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent condition, fast shipping, professional packaging, A+seller.
n***n (64)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Told others about it with 😁😁😁