Hebt u iets om te verkopen?

Low & Slow : The Art and Technique of Braising, BBQ, and Slow Roasting Hardcover

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
US $29,95
OngeveerEUR 28,04
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Poughkeepsie, New York, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 26 jun en ma, 1 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:256199911828
Laatst bijgewerkt op 29 aug 2023 07:03:23 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9781118105917
Book Title
Low and Slow : the Art and Technique of Braising, BBQ, and Slow Roasting
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Item Length
8 in
Publication Year
2014
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Robert Briggs
Genre
Cooking
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Slow Cooking, General, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Item Weight
25 oz
Item Width
7 in
Number of Pages
256 Pages

Over dit product

Product Information

An illustrated guide to mastering the art and technique of braising, barbecuing, and slow roasting at home from The Culinary Institute of America.

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
1118105915
ISBN-13
9781118105917
eBay Product ID (ePID)
167866103

Product Key Features

Book Title
Low and Slow : the Art and Technique of Braising, BBQ, and Slow Roasting
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Slow Cooking, General, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Robert Briggs
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
25 oz
Item Length
8 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Dewey Edition
23
Lccn
2013-042022
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.7/6
Lc Classification Number
Tx840.B3b744 2014
Table of Content
Acknowledgments Introduction Chapter 1: Getting Started Chapter 2: Braising Chapter 3: Barbecuing Chapter 4: Slow Roasting Chapter 5: Sides Chapter 6: Sauces and Rubs Glossary Index
Copyright Date
2014

Objectbeschrijving van de verkoper

willdahlem

willdahlem

93,5% positieve feedback
176 objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
4.7
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (53)

l***p (315)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast shipping. Item just as described.
r***5 (242)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Exactly as described. Great eBayer A+++
a***w (529)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Quick ship and in good condition. Very pleased all around. You rock.