|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan C...

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
US $60,00
OngeveerEUR 55,42
Ophalen:
Gratis ophalen op deze locatie: Saugerties, New York, Verenigde Staten. Details bekijkenvoor ophalen
Verzendkosten:
US $6,35 (ongeveer EUR 5,87) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Saugerties, New York, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 29 mei en ma, 3 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:204204501769

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9780470424414
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Height
1.5in
Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Item Length
11in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
8.9in
Item Weight
69.7 Oz
Number of Pages
544 Pages

Over dit product

Product Information

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines. Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470424419
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
84323198

Product Key Features

Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2012
Type
Textbook
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Length
11in
Item Height
1.5in
Item Width
8.9in
Item Weight
69.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx791.G786 2012
Edition Number
2
Table of Content
Chapter 1: Confectionery Ingredients and Equipment Chapter 2: Cacao and Chocolate Chapter 3: Packaging and Storage Chapter 4: Fundamental Techniques Chapter 5: Cream Ganache Chapter 6: Butter Ganache Chapter 7: Noncrystalline Confections Chapter 8: Crystalline Confections Chapter 9: Jellies Chapter 10: Aerated Confections Chapter 11: Nut Centers Chapter 12: Candy Bars Appendix A: Sugar Densities Appendix B: Confectionery Work Areas
Copyright Date
2013
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Lccn
2009-041248
Dewey Decimal
641.3/374
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Genre
Cooking

Objectbeschrijving van de verkoper

overzealot1

overzealot1

100% positieve feedback
1,1K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.6
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (331)

c***a (36)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
The description was "Opened but never used. PERFECT!!!!!". "Perfect" is not the correct word. In reality, the inside plastic that holds the disc's in place was cracked and the disc's are sliding around loose.
b***e (355)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Awesome! Great description, Quick shipping Thank you so much!
1***l (73)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
As described