Hebt u iets om te verkopen?

Bruce Aidells' Complete Sausage Book: Recipes from America's Premier Sausage...

by Aidells, Bruce; Kelly, Denis | PB | Good
Laatste beschikbare object
Objectstaat:
Goed
Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ... Meer lezenover objectstaat
Laatste stuk / 4 verkocht
Prijs:
US $4,77
OngeveerEUR 4,46
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 7 mei en do, 9 mei tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:194998954835
Laatst bijgewerkt op 23 apr 2024 05:42:01 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Paperback
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
1580081592
EAN
9781580081597
Book Title
Bruce Aidells' Complete Sausage Book : Recipes from America's Premier Sausage Maker [A Cookbook]
Item Length
9.1in
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Publication Year
2000
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.8in
Author
Denis Kelly, Bruce Aidells
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / American / General, Methods / General, Specific Ingredients / Meat
Item Width
7.4in
Item Weight
21.6 Oz
Number of Pages
336 Pages

Over dit product

Product Information

Fans of Aidells sausages know there's a whole world beyond kielbasa, and it starts with Bruce Aidells gourmet sausages. In BRUCE AIDELLS' COMPLETE SAUSAGE BOOK, the king of the links defines each type of sausage, explains its origin, teaches us how to make sausages, and treats us to his favorite recipes for cooking with them. Hundreds of related tips and essays on Aidells' never-ending quest for yet another great sausage round out the collection, which includes color photos of 16 of the most mouth-watering dishes. With the COMPLETE SAUSAGE BOOK in hand, you'll be ready to add this most versatile, hearty, and satisfying ingredient to your gourmet cooking repertoire.

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1580081592
ISBN-13
9781580081597
eBay Product ID (ePID)
1678543

Product Key Features

Book Title
Bruce Aidells' Complete Sausage Book : Recipes from America's Premier Sausage Maker [A Cookbook]
Author
Denis Kelly, Bruce Aidells
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / American / General, Methods / General, Specific Ingredients / Meat
Publication Year
2000
Genre
Cooking
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Length
9.1in
Item Height
0.8in
Item Width
7.4in
Item Weight
21.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx749.5.S28a3724
Reviews
"Warning: Bruce Aidell's Complete Sausage Book may cause amateur chefs to swoon". - Publishers Weekly "An excellent book." - Library Journal A "vision of that juicy, hog-casinged utopia."- Diversion magazine"Just as one looks to Marcella Hazan for the definitive Italian cookbook, or Diana Kennedy for Mexican recipes, knowing cooks turn to Bruce Aidells for the last word on making or cooking with sausage. . . packed with information, [the recipes] are down-home yet sophisticated."- Portland Oregonian "A source of inspiration for everyone but vegetarians is Bruce Aidells' Complete Sausage Book. Whether we choose to make our own sausages following the excellent instructions or try the recipes using purchased meats, we're guaranteed a lusty dining experience."- Pacific Sun the Austin American Statesman grants "Ingredient of the Year for 2000" to sausages, proclaiming that Bruce "helped rekindle the link fire.""Here's a title that conjures up a good, solid taste treat... That'¬?s the beginning of an AP wire review of the book being picked up by various papers, including the &3151; St. Louis Post Dispatch., "Warning: Bruce Aidell's Complete Sausage Book may cause amateur chefs to swoon". -Publishers Weekly"An excellent book." -Library JournalA "vision of that juicy, hog-casinged utopia."-Diversionmagazine"Just as one looks to Marcella Hazan for the definitive Italian cookbook, or Diana Kennedy for Mexican recipes, knowing cooks turn to Bruce Aidells for the last word on making or cooking with sausage. . . packed with information, [the recipes] are down-home yet sophisticated."-Portland Oregonian"A source of inspiration for everyone but vegetarians is Bruce Aidells' Complete Sausage Book. Whether we choose to make our own sausages following the excellent instructions or try the recipes using purchased meats, we're guaranteed a lusty dining experience."-Pacific SuntheAustin American Statesmangrants "Ingredient of the Year for 2000" to sausages, proclaiming that Bruce "helped rekindle the link fire.""Here's a title that conjures up a good, solid taste treat... That'¬?s the beginning of an AP wire review of the book being picked up by various papers, including the&3151; St. Louis Post Dispatch.
Copyright Date
2000
Lccn
99-058199
Intended Audience
Trade
Illustrated
Yes

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,5M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.168.148)

t***j (316)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Affordable prices and great costumer service,,thsnks
-***d (21)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Nice book, in good condition
c***k (3885)- Feedback gegeven door koper.
Meer dan een jaar geleden
Geverifieerde aankoop
Perfect seller. Item delivered as promised and as described. Thanks
Alle feedback weergeven