Hebt u iets om te verkopen?

Mastering the Art of Chinese Cooking by Eileen Yin-Fei Lo (2009, Hardcover)

Objectstaat:
Goed
Prijs:
US $269,10
OngeveerEUR 251,92
Was US $299,00 Wat betekent deze prijs?
Recente verkoopprijs (door de verkoper verstrekt)
Bespaar US $29,90 (10% korting)
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Sacramento, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en za, 29 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:175598653960
Laatst bijgewerkt op 14 feb 2023 09:19:48 CETAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
ISBN
9780811859332
Book Title
Mastering the Art of Chinese Cooking
Publisher
Chronicle Books
Item Length
11.4 in
Publication Year
2009
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.5 in
Author
Eileen Yin-Fei Lo
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / Chinese, Courses & Dishes / General
Item Weight
79.4 Oz
Item Width
9.4 in
Number of Pages
384 Pages

Over dit product

Product Information

This new masterwork of Chinese cuisine showcases acclaimed chef Eileen Yin-Fei Lo's decades of culinary virtuosity. A series of lessons build skill, knowledge, and confidence as Lo guides the home cook step by step through the techniques, ingredients, and equipment that define Chinese cuisine. With more than 100 classic recipes and technique illustrations throughout, Mastering the Art of Chinese Cooking makes the glories of this ancient cuisine utterly accessible. Stunning color photography reveals the treasures of old and new China, from the zigzagging alleys of historical Guangzhou to the bustle of city centers and faraway Chinatowns, as well as wonderful ingredients and gorgeous finished dishes. Step-by-step brush drawings illustrate Chinese cooking techniques. This lavish volume takes its place as the Chinese cookbook of choice in the cook's library.

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
0811859339
ISBN-13
9780811859332
eBay Product ID (ePID)
73121347

Product Key Features

Book Title
Mastering the Art of Chinese Cooking
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
Regional & Ethnic / Chinese, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Eileen Yin-Fei Lo
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.5 in
Item Weight
79.4 Oz
Item Length
11.4 in
Item Width
9.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Reviews
"The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, café Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar -- -
Grade from
College Freshman
Grade to
College Graduate Student

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

jason heilman
Jason Heilman
, CA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.oohay@aidemlacron
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Jarnie530 Collectible seller

Jarnie530 Collectible seller

100% positieve feedback
5,1K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.497)

e***0 (55)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very fast shipping, great packaging, item exactly as described. Great seller!
r***r (370)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Perfect condition, fast shipping
c***t (289)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Packed well and shipped fast, thanks!